facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Hoge Vier

Zwembad De Hoge Vier

Info

De Hoge Vier is een verwarmd openluchtbad. Er zijn twee aparte bassins, een brede glijbaan ,een airtrampoline een kiosk en terrassen en zonneweide en wifi.



"Het zwemseizoen liep van 23 april tot en met 3 september 2022.In 2023 gaan we eind april weer open.De Hoge Vier is een verwarmd openluchtbad. Er zijn twee aparte bassins, een diep bad van 15 x 25 meter en een ondiep bad van 30 x 15 meter.Tevens beschikt De Hoge Vier over een familie waterglijbaan. De glijbaan is bijna 13 meter lang en 4 meter breed!Het ondiepe bad heeft een apart gedeelte voor de allerkleinsten. Het bad beschikt over een grote zonneweide en vele terrassen, alsmede een kiosk voor ijs en andere zaken."
Adres: Wierdaweg 2B, 9951TM Winsum (gemeente)
Telefoonnummer: 0595441965
ln.reivegohed-dabmewz@ofni
Stad: Winsum
Route: Wierdaweg 2B
Postcode: 9951TM



op zoek naar gerelateerd: zwembad de hoge vier openingstijden, zwembad leens, zwembad winsum tarieven, zwembad electra, zwembad de hoge vier abonnement, zwembad ten boer, zwembad bedum, zwembad breede
Recensies
Leuk zwembad, voor jong en oud plezier. kleedruimtes zijn wel wat verouderd maar dat beïnvloedt het zwemplezier niet !!
Heel leuk zwembad!Aardige mensen en leuke familieglijbaan!behalve dat het om 17:00 dicht ging dat was jammer
Heerlijk zwembad, maar de kiosk duurt lang en is niet al te fris
Typisch openlucht zwembad. Omkleedruimtes niet altijd even schoon. Koffie/ snackpunt duurt lang.
Mijn broertje van 5 mocht niet het zwembad in omdat hij geen zwembandjes droeg. Ondanks dat hij een veel veiliger zwemvest droeg moest hij het zwembad verlaten zelf het peuterbadje mocht niet. We zijn hier zeer onredelijk behandeld.
Prima ruim zwembad. Vriendelijk personeel. Lekkere temperatuur om baantjes in te zwemmen. Ik kom hier al meer dan 20 jaar.
Het zwembad waar ik ooit mijn diploma behaald heb bestaat gelukkig nog steeds. Voldoende vriendelijk personeel aanwezig die goed opletten en een oogje in het zeil houden. Speelweide is groot genoeg en de kiosk is er nog steeds waar je een hapje, ijsje of drankje kan kopen voor normale prijzen. Het zwembad zelf is qua entree wel wat aan de prijs en de abonnementen zijn ronduit duur voor een gezin. Dat is dan wel een minpunt.
Het is een leuk en voor een dorp groot zwembad maar het mag hier en daar wel beter onder houden worden, het terrein maar ook het zwembad zelf.
Super zwembad voor jong en oud Personeel is kundig en zeer gastvrij
Het is een leuk zwembad, alleen als je er vaker bent geweest word het op ten duur saai, omdat er maar 1 glijbaan is. En ze hebben de schommels weggehaald, dat vind ik vooral jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid