facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Fuut

Zwembad de Fuut

Info

Zwembad De Fuut Reeuwijk is een openlucht zwembad in Reeuwijk-Brug.
Het allerleukste zwembad in de regio!

Adres: Treebord 144, 2811 EK Reeuwijk
Telefoonnummer: 0182 393144
Stad: Reeuwijk
Route: Treebord 144
Postcode: 2811 EK


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 20:00
Dinsdag: 07:00 - 20:00
Woensdag: 07:00 - 20:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Subtropisch zwembad Reeuwijk, Zwembad Reeuwijk Landal, Zwembad de Fuut facebook, Zwemles Reeuwijk, Babyzwemmen Reeuwijk, Zwemmen zondag, Zwembad de Wel, Zwemmen vrijdagavond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemschool het groene hart Zwemschool het groene hart 407 meter Uitstekende zwemschool met hele fijne begeleiding. Er wordt gezwommen in kleine groep...
Astrid van den Hondel Personal Touch Travel Astrid van den Hondel Personal Touch Travel 1 km Astrid van den Hondel
Recensies
Mooie locatie en goed bereikbaar, veel groen en mooie grasveld, goed verzorgd en en helemaal niet duur. Schoon water. Kinder/baby bad, kinderbad en diepe bad tot 2m, Horeca is ok maar...... magertjes, ligstoelen te huur, kleedkamers en toilet zijn ook goed. Jammer dat je op de terrein niet mag roken want uiteindelijk ben je in openlucht en is ook geen explosie gevaar. Verder is leuke plek om te zijn.
Gezellig zwembad, niet te groot met ruim voldoende plek om te liggen. Mogelijkheid om ligstoelen te huren voor €3,- per dag. Drinken en tosti's beschikbaar om te kopen. J dat er nu niet meer gerookt mag worden.
Vrijwilligers doen keihard hun best, goed betaalbaar en leuk met kleine kinderen. Een lekker ijsje of kopje koffie kun je er halen en genoeg zwemspeelmateriaal ook voor de iets oudere kids, een aanrader voor het gezin!
Leuk klein lokaal zwembad dat volledig draait op vrijwilligers.
Heerlijk zwembad. Voordat de scholen uit zijn heerlijk rustig. Groot veld om te liggen met hier en daar wat boompje voor schaduw. Zelfs als het druk is is er altijd 1 baantje vrij om baantjes te trekken.
Hebben we leuke herinneringen aan toen onze kinderen klein waren. Maar voor mezelf toen ik jong was moesten we in april al schoolzwemmen. Was nog weleens koud hoor.met drie taxi busjes werden we er gedacht.mevrouw middelkoop. Mensen kinderen wat een lieverd was dat. Geniet zolang t kan van 't zwembad.
Fijn zwembad op warme dagen
Wat een leuk zwembad met super vriendelijk personeel. Voor het eerst nu hier geweest, omdat Bodegraven gewoon echt niks meer is. Maar hier zullen wij terug blijven komen!
Simpel, maar prettig zwembad! Fijn grasveld, genoeg schaduwplekjes, maar ook zat zon. Ze hebben weinig, maar wat ze hebben, is netjes en heel.
Wat een matige organisatie: alleen met een abonnement of een 10 rittenkaart als je een keertje met je kleinkind op een warme dag naar een zwembad wil. Geen sprake van algemeen toegankelijk en dat met veel subsidie van ons aller belastinggeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid