facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Duikelaar

Zwembad De Duikelaar

Info

Zwembad De Duikelaar beschikt over een mooi binnenbad met terras en horeca. We organiseren allerlei doelgroepactiviteiten en staan in de regio bekend om onze zwemlessen op maat.

Adres: Sluisweg 142A, 3371EX Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184-612723
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Sluisweg 142A
Postcode: 3371EX



op zoek naar gerelateerd: Duikelaar inloggen
Recensies
Koud zwembad mijn neefje zat constant te trillen. De prijs is niet hoog maar als je na 1 uur recreatief zwemmen a €3.55 nog baantje wil zwemmen dan betaal je nog is€ 3.55 dus wordt het een duur geintje om daar te zwemmen was met mijn zoon en voor 2 uurtjes zwemmen 14 euro kwijt daarvoor kan je een hele dag in het caribabad zwemmen en daar is het nog warmer ook. En met baantjes zwemmen is het ook altijd erg druk.
Heerlijk zwembad, vriendelijk personeel
Prima zwembad voor zwemles en bv reddinszwemmen. Voor zwemles staan ze goed bekend maar ze zijn ook wel echt streng. Je kind leert hier echt goed zwemmen en het duurt dus ook langer voordat ze hun a-diploma hebben maar het verschil is dan ook echt aanwezig.
Een mooi schoon simpel zwembad, met vriendelijk personeel dat ieder kind bij naam kent. Op sommige dagen is er een opblaasglijbaan tijdens het recreatie zwemmen.
Super! Onze dochter heeft daar vandaag haar C diploma behaald. Echt een aanrader om daar ja zwemlessen ABC te volgen‼‼‼
Als ik een advies mag geven moet je zeker voor zwemles hier zijn heel leuk hoe ze met de kinderen omgaan Chapeau met afzwemmen maken ze er een feestje van
Oud bad, zelfde als 20 jaar terug, buitenbaden zijn weg.
Heel benauwd binnen
Eenvoudig zwembad, maar wel prima voor baantjes trekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid