facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Byvoorde

Zwembad de Byvoorde

Info

openluchtzwembad zwembad de Byvoorde Wehl

Geschiedenis

openluchtzwembad de Byvoorde



"Verwarmde openluchtzwembad met peuterbad"
Adres:
Telefoonnummer: 0314-681844
Stad: Wehl



op zoek naar gerelateerd: Sport Wehl, Byvoorde inloggen, Zwembad Wehl facebook, Triathlon Wehl, Zwembad Keppel, Zwembad Rozengaarde corona, Basketbal Wehl, Zwembad Doetinchem
Recensies
Griep friet hoere vies smaakt naar aardappel als je ze bevroren eet zijn ze nog lekkerder en niet hard ook bijna geen mayo voor de rest fijn zwembad
Heerlijk relaxed baantjes zwemmen in de open lucht. Onlangs prachtig verbouwd.
Heerlijk buitenzwembad. Geen poespas: gewoon baden en grasveldjes. Het water was schoon en de veldjesagen er goed bij. Daarnaast was het personeel vriendelijk en de prijzen van zowel entree als snacks zijn laag!
Een heerlijk zwembad met adequaat en zeer vriendelijk personeel, schoon,voldoende lig gelegenheid en zelfs het even zitten op een stoeltje is geen probleem, kortom,een 10 met een griffel.
Prima, rustig, kleiner zwembad met voldoende ruimte om te zitten/liggen. Kleine horecagelegenheid met beperkte gezonde keuze.
Wat een leuk klein zwembad. Goud waard voor zo'n gemeenschap als Wehle. En dan gaan ze ook het nog mooier maken.
Ligt in een prachtige bosrijke en rustige omgeving en is schoon, verzorgd. Het zwembad is niet heel groot maar prima om af te koelen met warme dagen. Banen zwemmen is daar wel een uitdaging, zeker als het druk is.
We zijn weggestuurd omdat ons kleine hondje niet toegestaan was, terwijl Irma aan de telefoon zei dat het wel voor deze ene keer toegestaan was. Het mocht nu dan wel "als we op de tegels blijven" zei haar collega. Wat denk je zelf... we komen daar om te relaxen op t gras en te zwemmen. Belachelijk. Geef het dan duidelijk aan. Bijvoorbeeld op "jullie" website.
Prachtig openlucht zwembad Fijn voor alle leeftijden. Mooie verzorgde grasvelden
Prima openluchtzwembad met mooie ligweiden. Geen glijbaan voor de kinderen maar die hebben zich toch prima vermaakt. Vriendelijke medewerkers en er hangt een ontspannen sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid