facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad de Boskamp

Zwembad de Boskamp

Info

In de bosrijke omgeving van Westerbork ligt het openluchtzwembad 'De Boskamp'.

Adres: Beilerstraat 13C, 9431 GA Westerbork
Telefoonnummer: 0593331525
Stad: Westerbork
Route: Beilerstraat 13C
Postcode: 9431 GA



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Westerbork openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad De Boskamp Zwembad De Boskamp 83 meter Vandaag heerlijk gezwommen en ons vermaakt. Vriendelijk personeel en rolstoeltoeganke...
Recensies
Banenzwemmen op maandagochtend. Was wel wat druk en er liggen geen lijnen. Er is geen aparte baan voor de borstcrawl. Je kan naar het midden van het zwembad bij de glijbaan. Maar dat is net aan met 0.68 mtr diepte. Parkeren prima. Kleedruimte en douches ook ok.
Verwarmt buitenzwembad. Kleedhokjes, sanitair en voorzieningen schoon en netjes. Zwembad is niet diep, behalve bij de hoge en lage duikplank. Één brede glijbaan, waterparasol en "waterval" ter vermaak. Op warme dagen ruime openingstijden. Stoelen om het bad aanwezig wanneer bv. ouders hun kinderen in de gaten willen houden maar zelf niet willen zwemmen. Voldoende badpersoneel. In andere reviews wordt geklaagd dat deze streng zouden zijn. Mijn ervaring is dat hier ook reden voor is door gedrag van sommige "gasten" welke niet luisteren of een gevaarlijke situatie uitlokken! Baantjes trekken is niet te doen, verkoeling op warme dagen zeker wel! Bij het zwembad is een grote ligweide voor wanneer er even niet gezwommen wordt. Wij hebben ons de hele middag goed vermaakt!
Niet het meest klant vriendelijke zwembad, maar wel een mooie plek om even af te koelen. Meer geschikt voor kinderen dan voor volwassenen.
Vandaag heerlijk gezwommen en ons vermaakt. Vriendelijk personeel en rolstoeltoegankelijk. Niet te druk, zodat je makkelijk afstand kunt houden.
Personeel moet heel snel wisselen hier.... lekker met oranje hesjes bij een braderie gaan staan. We zijn geen kleuters, en wensen als betalende gasten ook vriendelijk behandeld te worden. Er wordt alleen maar op bizar niveau gehandhaafd door de zwembadpolitie hier. Niet alleen richting ons, maar ook naar andere gasten. Erg onvriendelijk! Bah... Wij komen hier niet weer!
Superfijn zwembad. Groot zwembad met 2 duikplanken en een brede glijbaan. Groot grasveld met genoeg schaduw, handig voor als je met je baby gaat zwemmen.
Mijn kleindochter van 8 jaar zwemt daar met toestemming van haar vader zonder volwassen begeleiding. Haar broertje van 10 jaar moet dan op haar letten. Kippenvel i.g. er geen zwemtoezicht is. Ik hoop het wel. Bezorgde oma
Leuk zwembad, geen rare poespas gewoon lekker zwemmen. Onlangs zwem-4-daagse gedaan, super sfeer, gezellig personeel en vrijwilligers en De Otter was er zelfs ook nog!!!
Wel om te beginnen, wij logeren op 't timmerholt vakantie park, wij konden zwemmen in zwembad boskamp, 5 min na aankomst worden mijn kinderen uit het volwassen bad gestuurd ongevraagd of zij een zwemdiploma hadden, mevrouw zei jullie hebben geen zwemdiploma! Ik als moeder schrok mij ter plekke! En vroeg mevrouw hoe zij naar ons kijkt wij zijn van Surinaamse afkomst dus enige donkere in de zwembad? en denkt dat wij geen zwemdiploma hebben? Dan bied ze haar excuses aan, maar zo ga je niet met mensen om, wij waren geschrokken maar hebben daarna gewoon heerlijk gezwommen. Ik geef jullie 2 sterren volgende keer beter opletten en niet oordelen.
Schoon bad, leuk beschut grasveld met zon en schaduwplekken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid