facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Bongerd Wageningen

Zwembad De Bongerd Wageningen

Info

Zwembad de Bongerd Wageningen

Geschiedenis

Al ruim 50 jaar is Sportfondsen Wageningen een begrip in Wageningen en omstreken. Het zwembad is voorzien van een diversiteit aan faciliteiten voor de recreatieve mens. Een groot aantal vaste klanten weet elke morgen de weg naar het zwembad te vinden om lekker, in een ontspannen sfeer banen te zwemmen. In de avonduren zijn er diverse doelactiviteiten en kan men gebruik maken van het vernieuwde wellness complex. Dat laatste is voorzien van twee stoombaden, een traditionele- en infraroodsauna. Aan de allerkleinste is ook gedacht, een peuterbadje met leuke watereffecten en op het buitenterrein een heus kinderbad dat de gehele zomerperiode is geopend. Daarnaast zijn wij al jaren marktleider als het gaat om het reguliere zwemlesaanbod. De lessen worden gegeven vanuit de belevingswereld van het kind en krijgen een fantastische ondersteuning van het nijlpaardje Jip. Dit is onderscheidend in zwembadland en heeft een gunstige uitwerking op de vorderingen van het kind. Lekker bijkleuren op één van onze zonnebanken behoort ook tot de mogelijkheden. Sportfondsen Wageningen, het juiste adres voor jong en oud om te spelen met het mooiste speelgoed wat er is “water”. Wij heten u van harte welkom!

Adres: Bornsesteeg 4, 6708 PE Wageningen
Telefoonnummer: 0317-466670
Stad: Wageningen
Route: Bornsesteeg 4
Postcode: 6708 PE



op zoek naar gerelateerd: Bongerd Wageningen openingstijden, Kijklessen zwembad de bongerd, Zwembad Veenendaal, Zwemmen Wageningen buiten, Zwembad De Bongerd vacatures, Sportcentrum de Bongerd, Zwembad De bongerd kluisjes, Zwembad Arnhem
Recensies
Het zwemband is echt super leuk… Personeel is ook echt goed… Eigenlijk verdienen jullie 5 sterren…. Maar omdat er in de keuken een zooitje ervan wordt gemaakt geef ik die score niet…. Friet is gewoon vaker gebakken en krijg je dan voor geschoteld… Pinda saus is gewoon ijskoud… En dat allemaal voor jackpot prijzen…. Ik zou zeggen pak dat laatste stukje aan wat er goed moet gaan…. In de keuken… Nu betaal je een jackpot prijs voor eten wat totaal uit verhouding ligt… Erg jammer Maar waar mensen werken kunnen er dingen weleens fout gaan… Ben benieuwd of jullie iets doen met een inhoudelijke verhaal…. Als dat wel gebeurd zijn jullie die 5 sterren ook echt waard…!
Heel leuk klein zwembad maar heel veel plezier voor de kinderen, loopt veel personeel rond dus er word supergoed opgelet, heel vriendelijk personeel en echt wel lekker om een paar uurtjes te vertoeven, we komen hier zeker nog een aantal malen terug
Mooi zwembad, als het druk is is het wat lastiger voor een beginner om baantjes te zwemmen. Ik ben vooral fan van de stroomversnelling. Zwembad en kleedkamers zijn schoon, buiten gedeelte is ook fijn met warm weer.
Veel te druk met banen zwemmen op woensdag rond de klok van 11. Bad afgezet vol met lijnen wat geen vrijheid geeft. Verdeling in 3 snelheidsniveau’s met een heengaande en een teruggaande baan… binnen een kwartier 3 maal zowat overzwommen en vele botsingen ontweken… Oponthoud door vergaderende zwemmers en door rugzwemmers met koers afwijkingen..ik had het gauw gezien. Helaas eens maar nooit weer!
Fijn zwembad, er is een 25 m zwembad beschikbaar en een vrij-speel zwembad met een stroomversnelling/bubbelbad. Ook kan je naar een klein buiten zwembad. verder hebben ze sauna's en een kinder badje. Ook is er een super leuke glijbaan aanwezig waar je punten kunt scoren met snelheid en het raken van punten in de glijbaan zelf. Als student kun je hier op veel momenten met een sportabbonement baantjes trekken of water sport klassen nemen.
Erg leuk zwembad. Mijn Kids hebben hier hun diploma's gehaald. Kundig personeel en netjes schoon.
Kinderen hebben genoten,makkie voor mij dus......groetjes
Heerlijk banen zwemmen Wedstrijdbad is verdeeld in drie snelheden Heel fijn Ik zie ouderen zwemmen die niet gehinderd worden door snelle zwemmers etc. Echter de folder is niet helemaal duidelijk Banen zwemmen in het wedstrijd bad Op de zelfde tijd ook recreatief zwemmen in het recreatie bad volgens de folder De badmeester/juf vertelde dat er dan ook gedoken en gesprongen mag worden in het wedstrijdbad. Dat lijkt me nu juist niet de bedoeling voor die banenzwemmers. Zeker niet in de rustige baan.
Deze review is van 2021. Aangezien het verwijderd is op jullie verzoek, plaats ik hem opnieuw. Klopt het wel dat jullie een andere kleur bandje geven aan ongevaccineerde ouders? Schandalig en discriminerend.
Fijn zwembad, gezellige ruimte of koffie etc te drinken, leuk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid