facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad De Blinkerd

Adres: Seinpoststraat 150 , Den Haag 2586 HC, NL
Telefoonnummer: 070 352 1222
Stad: Den Haag
Route: Seinpoststraat 150
Postcode: 2586 HC



op zoek naar gerelateerd: zwembad de blinkerd ten boer, optisport zwembad de blinkert capelle aan den ijssel, zwembad de blinkerd openingstijden, zwembad de blinkerd prijzen, parkeren zwembad de blinkerd, zwembad de waterthor, zwembad blinkerd capelle aan ijssel, zwembad zuiderpark
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
veel vuil en vooral haren in zwembad. soms hele bollen haar. Zou landelijk zwemmuts moeten verplichten, zoals bijvoorbeeld in Duitsland De douches dikwijls te warm. Irritant is ook dat de baantjeszwemmers hun kleding in hokjes laten hangen ondanks waarschuwing op A4 tjes in de hokjes. Water algemeen te koud. Onbegrijpelijk ook, dat mensen niet hun slaapzweet eerst afdouchen voordat zij baantjes gaan zwemmen. En toezichthouders in het zwembad, de z.g. zwemmeesters, durven blijkbaar niet hard op te treden tegen deze a-socialen. Zij leunen het liefst de hele dag op een elleboog achter de balie. Gemeente Den Haag , ga hier veel aan doen!!!!
Leszwemmen DES Den Haag, de juiste vereniging voor leszwemmen A,B & C. Ook een prima zwemvereniging voor het wedstrijdzwemmen.
Goede gymzalen, zwembaden enzovoort. Wat ik wel zie is weinig service. Misschien ligt dit aan mij. Voor de rest is het een geweldige plek om te sporten!
Mooie kantine en een mooie sporthal alleen jammer dat er niet zoveel parkeergelegenheid is.
Heerlijk zwembad en fijne werknemers maar het is veel te druk. Echt jammer. Ik heb de gemeente al gemaild en hopelijk regelen ze iets om de drukte te kunnen sturen.
Leuk en groot zwembad ook een kleiner zwembad voor de kleintjes en een fijne sportzaal. Ook is er een kantine met veel keuze.
Aardig, niet al te groot zwembad. In de ochtenden vaak vrij zwemmen. Het is meer een sociaal gebeuren dan dat je kan zwemmen. Aan de ene kant tref je de mannen. Aan de andere kant staan de vrouwen in een cirkel in het water te praten en blokkeren zo diegenen die willen zwemmen.
Bij Spel-o-,theek spullen gehaald. Zit onder de sporthal/zwembad. Aardige gasten en goeie service. Helpen met inladen van spullen in de auto
Kleindochter naar zwemles brengen. Toen ik wilde kijken naar haar vorderingen werd ik naar buiten gestuurd. Alleen als ik en consumptie bestelde mocht ik kijken. Ik ben een dame van 72 jaar en kon het gewoon niet geloven.
Goed schoon zwembad. Wel jammer dat je niet meer dagen in de middag kan banen zwemmen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid