facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Brandenburg Bilthoven

Adres: Oude brandenburgerweg 67, 3721 DV Bilthoven
Telefoonnummer: (030) 228 32 50
Stad: Bilthoven
Route: Oude brandenburgerweg 67
Postcode: 3721 DV



op zoek naar gerelateerd: Zwembad Zeist, Zwembad De Bilt, Buitenzwembad Bilthoven, Zwembad Dijnselburg, Zwembad Utrecht, Zwembad Krommerijn, Brandenburg Bilthoven begraafplaats, Zwembad Driebergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Manege The Paddock Manege The Paddock 1 km Het les geven vind ik matig zit weinig vooruitgang in. En zijn een beetje apart met p...
SCHC Bilthoven (Stichtsche) SCHC Bilthoven (Stichtsche) 1 km Laatste wedstrijd tegen Hurley die op het laatst met 3-1 werd gewonnen. Na eerder al ...
Het Wonder van Bilthoven Het Wonder van Bilthoven 1 km Laatste wedstrijd tegen Hurley die op het laatst met 3-1 werd gewonnen. Na eerder al ...
Recensies
Mooi bad maar is wel heel vaak de verwarming stuk. En dan word er geen zwemles voor de kleintjes gegeven. Gisteren middag wel maar toen moesten ze in koud water zwemmen
Prima zwembad. De bubbelbaden zijn helaas defect en komen niet meer in gebruik gezien het zwembad zal worden vervangen door het nieuw te bouwen zwembad.
Ook na 2 jaar heeft mijn neefje nog niet zijn zwemdiploma A - om de paar weken nieuwe leerkrachten, steeds loze belofte tot afzwemmen.
Vieze kleedruimtes en wc's. De badmeesters spreken mensen niet aan wanneer er banenzwemmen tijd is en er mensen in het zwembad naast elkaar zwemmen/lopen of praten en in de weg staan voor mensen die wel voor het zwemmen komen. Dit is erg vervelend. Meerdere keren dit aangegeven, maar er wordt niks mee gedaan. Alles bij elkaar erg jammer, want zo blijven mensen alleen maar weg terwijl er juist klanten hard nodig zijn.
Fijn voor groepslessen of banen trekken. Water is prettig, personeel vriendelijk. Geen muntje nodig voor een kluisje. Warm water en standaard water mogelijkheid voor banenzwemmen. Bij warm water wordt er wel regelmatig langzaam gezwommen op de inhaal baan.
Het zwembad wordt goed schoon gehouden en het personeel is erg vriendelijk. Er hangt een hele fijne sfeer. Na mijn verhuizing is het niet meer het dichstbijzijnde zwembad, maar toch ben ik er lid gebleven.
Mooie accommodatie. Voor vrijzwemmen een prima bad. Zeer wisselend qua zwemles. Mijn zoon heeft hier goed les gehad. Mijn dochter daarentegen zeer slecht. Steeds nieuwe zwemleraren en de tijd en dagen waarop ze moest zwemmen werden veranderd door het zwembad. Uiteindelijk kreeg ze een vaste lerares. Deze vond een nieuwe baan. Zwembad kon destijds geen adequate oplossing vinden, waardoor mijn dochter geen les meer had. Bij het wisselen van zwembad hebben wij het resterende tegoed aan lessen niet retour gekregen. Ik raad af hier zwemlessen te nemen voor uw kind.
Nieuw zwembad met op bepaalde uren heerlijk warm water. Veel activiteiten waaronder kinderdisco voor kinderen tot 12 jaar.
15 jaar gedaan over een nieuw zwembad dat nu te klein blijkt voor waterpolowedstrijden. Al weken problemen met de temperatuur van het water, ijskoud. Qua uitstraling ongezellig en kil. Voor banenzwemmen veel te weinig ruimte. Zelfs de medewerkers schamen zich voor hun zwembad. De gemeente De Bilt op zijn best.
Het was helemaal ongezellig, alleen twee badden dus ik kan niet vrij zwemmengrote bad is alleen voor de mensen die gaan en terug zwemmen dus ik mag niet blijf staan , Daarrom moest ik in de kinderbad zwemmen. De föhnen zijn tegenbetalen, de kluisjes zijn tegen betalen ,onvriendelijke medewerkers. En de water in de grote bad is erg koud, en de glijbaan is altijd niet beschikbaar .Ik aanraad iederen om nooit te properen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid