facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Bloemketerp te Franeker

Zwembad Bloemketerp te Franeker

Info

Sinds 28 juli 2011 is de Stichting Exploitatie Zwembad Bloemketerp eigenaar van het zwembad in Franeker. De doelstelling van de Stichting is om te zorgen dat iedereen in de gemeente Franekeradeel en omstreken gebruik kan blijven maken van het zwembad.

Geschiedenis

- Aqua-sportief
Aqua sportief is een fitnessprogramma waarbij de oefeningen worden gedaan in zowel diep als borstdiep water. Er wordt getraind met behulp van wetbelt en andere hulpmiddelen. Aan deze sport is geen leeftijd gebonden.

- Aqua-joggen
De oefeningen van het Auqua joggen wordt uitsluitend in diep water uitgevoerd. Door het aanbieden van loopvariaties en intervalvormen wordt gewerkt aan de verbetering en het behoud van de conditie en het versterken van de spieren. Wel moet u kunnen zwemmen, zo mogelijk in bezit zijn van diploma A.

- Trimzwemmen
Fit worden of fit blijven, dat is het doel van het trimzwemmen. U zwemt afstanden in verschillende slagen en ook met slagen, die u waarschijnlijk helemaal nieuw voor u zijn. Dus als u structureel iets aan uw conditie wilt doen, is dit een goede vorm van bewegen.

- Aqua-pilates
Bij Aqua-pilates worden de oefeningen gegeven in borstdiepwater. De voordelen van Pilates worden nog eens versterkt door de oefeningen in de relatieve gewichtloosheid van het water uit te voeren. Deze vorm van bewegen is geschikt voor iedereen, behalve voor vrouwen die zwanger zijn, ongeacht het beginniveau. Doel van het programma is spieren te versterken en lenigheid te bevorderen.

- Zwemles voor volwassenen.
Bij zwemles voor volwassenen bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij stellen in overleg met u een einddoel vast.

- Fifty-Fit
Zwemmen is een heel plezierige en gezonde vorm van lichaamsbeweging. Jongere ouderen vanaf circa 55 jaar kunnen komen bewegen voor het behoud en verbetering van hun conditie, lenigheid, kracht en coördinatie.

Adres: Burgemeester J. Dijkstraweg 11, 8801 PG Franeker
Telefoonnummer: 0517-395874
ln.pretekmeolbdabmewz@ofni
Stad: Franeker
Route: Burgemeester J. Dijkstraweg 11
Postcode: 8801 PG



op zoek naar gerelateerd: bloemketerp zwembad prijzen, zwembad bolsward, bloemketerp franeker zwembad entree, zwembad leeuwarden, zwembad harlingen, zwembad dronrijp, bloemketerp franeker bowlen, bloemketerp vacatures
Recensies
Ik beveel dit zwembad absoluut niet aan vanwege het volstrekt incapabele personeel. Dit personeel vind het blijkbaar prima om een kind van 9! uit het zwembad te zetten en moederziel buiten alleen op straat te zetten met winters weer. Als je als ouder vervolgens verhaal komt halen schuiven ze alles van zich af en weten ze "van niks". Ik raad iedereen aan om met een grote boog om dit zwembad heen te lopen en elders te gaan zwemmen! Voor ons het het nóóit weer een voet binnen dit incapabele zwembad.
Voor het eerst in mijn leven heb ik een waterpolowedstrijd live meegemaakt. Ik was toeschouwer bij de wedstrijd. Echt een zeer spannende strijd tussen 2 teams die geen van beide van wijken wist. Uiteindelijk was het Franeker te sterk voor het team uit Drachten. Het zwembad zag er prachtig en zeer schoon uit. Dit verdient een compliment. Na de wedstrijd werden alle voorzieningen voor de wedstrijd in no-time opgeruimd.
Jammer dat de kluisjes defect waren en de douche allemaal defect dat was niet fijn masr zwemmen was heerlijk de prijs mag daarom wel nasr beneden als alles kapot is hoop volgende week wel kan douche en waarde volle spul in kluisje kan
Jammer daar de douches niet warm zijn, en men van subsidies afhankelijk is om dit te verhelpen.
Zwembad is saai lelijk verouderd ik ga er soms heen maar na een uur heb ik het wel gezien. Er is niets veranderd in 30 jaar er zijn zelfs dingen weg vroeger had je een gezelliger restaurant. Een koudwater bad en overal stonden boompjes. Het is om te janken mensen zwemmen niet meer mensen zitten op hun telefoon weg te kwijnen over hun miserabele leven. Technologie heeft ervoor gezorgd dat mensen minder kwamen. Alleen die bejaarden staan baantjes te zwemmen in de hoop dat dat helpt voor hun conditie.... tevergeefs ze kunnen beter gezonder eten en niet diezelfde rotzooi vreten van toen ze 20 waren. Word wakker man.
Vies zwembad en onprofessioneel personeel! Ze weten allemaal van niks als er wat aan de hand is. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd! Schaam jullie! Noooooit weer!
Kluisjes stuk , koude douchen, vieze vloeren , toegangsprijs duur onder deze omstandigheden
Niet een heel groot zwembad. Maar wel erg leuk om even voor eenmaal uurtjes te bezoeken. Voor de ouderen is er een mogelijkheid om baantjes te zwemmen. Voor de jongere kinderen is er een glijbaan en zijn er verschillende zwembaden niet hele grote horeca is ook aanwezig, deze is qua prijs en qua eten prima.
Ben hier laats geweest met mijn vriendinn en schoon broertje aller eerst het zwemmwater is op hetlijke tempratuur behalven t bubbelbad die mag wel wat warmer,de glijbaan trap is zeker aan vervangin toeh dat zie je op de foto's er zat op een tree een gat en die is dicht gemaakt met teep na als je je aan t om kleden bent kan iedereen zo eigelijk een beetje naar binne kijken door de spleet bij de deurtjes de bankjes waren ook niet heel schoon voor de rest heb ik wel heerlijk gezwommen deze vakantie
Heerlijk gezellig bad met lieve mensen en aardig behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zwembad Bloemketerp te Franeker met het openbaar vervoer


Franeker, Watertoren 210 meter
97
Franeker, Watertoren 350 meter
97

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid