facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Bijtelskil

Zwembad Bijtelskil

Info

Hoi Allemaal! Wat leuk dat jullie er zijn. Op deze site kunnen jullie verschillende informatie vinden over het zwembad. Kijk even gezellig rond en ontdek!

Adres: Griendweg 18, 4254 CR Sleeuwijk
Telefoonnummer: 0183-301461
Stad: Sleeuwijk
Route: Griendweg 18
Postcode: 4254 CR



op zoek naar gerelateerd: Abonnement Zwembad Bijtelskil, Zwembaden drechtsteden, Buiten zwemmen Zaltbommel, Facebook Bijtelskil, Zwembad Werkendam, Zwembad Werkina, Zwembad Andel
Recensies
Heerlijk zwembad en erg vriendelijk personeel
Leuk zwembad met aardig personeel. Kan je goed je tijd doorbrengen. Er is een kleine afgesloten weide voor de peuters met speeltoestellen dus dat is ook erg fijn. Daarnaast nog een grote weide voor oudere kinderen en volwassenen om te zonnen of te voetballen.
Heerlijk zwembad in ons dorp!
Heel prettig openlucht zwembad. Glijbaan en speelveld. Geschikt voor basisschool leeftijd. Voor volwassenen 25 meter bad voor banen zwemmen. Zwemles in de ochtend en om 17.00 uur. Echter er is een wachtlijst. Horeca, zij het eenvoudig, aanwezig. Open van mei tot en met augustus.
Openingstijden onbekend. Nergens te bekennen. Tarieven nergens te bekennen. Geen link op de website doet het. Reserveren lukt niet. Als je vervolgens telefonisch contact wilt opnemen inmiddels 4 keer contact geprobeerd op te nemen dan krijg je geen contact. Lekker zwemmennnn! maar niet heus.
Prima zwembad met mooie glijbaan en een apart peuterbadje. Verder zijn er 2 zwembaden... 1e bad verdeeld voor kleuters en na de lijn wordt het wat dieper en het grote bad voor de gevorderden. Daarnaast heeft Bijtelskil een mooi voetbalveld met 2 doelen en sinds kort is er ook een airtrampoline. Prima vermaak voor een middagje waterplezier. Entree is 5 euro....wst best aan de prijs is... Ow ja.. Neem contant geld mee als je wat wil kopen in het winkeltje.
Beste zwembad ter wereld
Lekker rond 17 uur baantjes zwemmen. Nu nog rustig vanwege het weer. Wel rekening houden met spelende kinderen met water items.
Mooi zwembad gezellig
Heel gezellig zwembad, voor baantjeszwemmer misschien een beetje druk af en toe maar verder rest super leuk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid