facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Aquamar

Zwembad Aquamar

Info

Zwembad Aquamar beschikt over drie baden: een subtropisch recreatiebad met glijbaan, een multifunctioneel bad met beweegbare bodem en een wedstrijdbad.

Geschiedenis

Sportbedrijf Katwijk beheert en exploiteert 5 sporthalen, 5 gymzalen, een schietsportaccommodatie en zwembad Aquamar. Onze accommodaties zijn gevestigd in verschillende dorpskernen van de gemeente Katwijk en zijn dus voor iedereen makkelijk te bereiken. Zwembad Aquamar beschikt over een 50-meter sportbad, subtropisch recreatiebad met glijbaan, whirlpools en een stroomversnelling en een buitenbad. Ook is er in het zwembad een gezellige horecavoorziening, een Turks stoombad en een zonnestudio aanwezig.

Zwembad Aquamar biedt 7 dagen per week diverse soorten zwemles aan en leidt kinderen al vanaf 4,5 jaar op voor het Nationale Zwem-ABC. Met behulp van enthousiaste en gediplomeerde zwemleerkrachten, een gestructureerde lesaanpak en kleine lesgroepen maken we zwemles en het behalen van het zwemdiploma voor ieder kind een feest. Zwembad Aquamar voldoet aan de hogere kwaliteitsstandaard voor het Zwem-ABC en is in het bezit van het keurmerk Veilig en Schoon.



"Zwembad Aquamar is het adres voor zwemles, zwemsport en ontspanning. De accommodatie beschikt over een recreatiebad, wedstrijdbad, multifunctioneel bad en buitenterrein met allerlei faciliteiten voor ontspanning, sport en recreatie. Wij zijn in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma's en het Keurmerk Veilig & Schoon. Wat wil jij doen in Zwembad Aquamar? We helpen je graag een activiteit te vinden die jou energie geeft."
Adres: Piet Heinlaan 5 , Katwijk ZH 2224 SW, NL
Telefoonnummer: 071 401 5947
ln.kjiwtakbs@ofni
Stad: Katwijk ZH
Route: Piet Heinlaan 5
Postcode: 2224 SW



op zoek naar gerelateerd: zwembad aquamar geplande evenementen, opening zwembad katwijk, nieuw zwembad aquamar, abonnement aquamar katwijk, aquamar katwijk vakantie, aquamar discozwemmen, opening nieuw zwembad katwijk, plattegrond zwembad katwijk
Recensies
Op zoek naar een “leuk zwembad in Zuid-Holland” kwamen we vandaag via Google in Aquamar uit. Schone, ruime kleedkamers, vriendelijk personeel. Als eerste gingen we naar het Wedstrijdbad, de duikplanken waren “door omstandigheden” gesloten. Maar wij incl. kleuters vonden het daar zo fris dat we direct naar het recreatie gedeelte zijn gegaan. Leuk opgezet bad met glijbaan, stroomversnelling, sauna, peuterbad, bubbelbank en prima horeca. Prima zwembad en daarna door naar de boulevard voor een lekker visje.
Schoon en vriendelijk personeel. Ruime openingstijden van het wedstrijdbad . Ik denk ik heb de onderwater camera 's nog niet opgemerkt maar ik denk dat omdat er nog steeds kinderen verdrinken in situaties in andere zwembaden elders dit denk ik de reden is voor een optimale veilige zwemomgeving. In deze huidige tyden wordt de temperatuur vh water/douces iets kouder gezet. Ik ben blij dat je nog kunt doucen. Alleen op vrijdag om 18u kon ik geen patatje eten dat was jammer!
Heel leuk zwembad met een vriendelijke badmeester die me op attendeerde dat de stoom cabine bijna warm is. Dus daar hebben we natuurlijk gelijk gebruik van gemaakt. Alleen bij het eetgedeelte werd ik zeer onvriendelijk geholpen. Personeel heeft daar weinig geduld en zijn duidelijk geïrriteerd. Ik had medelijden met de vrouw die werd ingewerkt en die als enige een glimlach op haar gezicht had. Echt zonde van z’n mooi zwembad!
Ga hier niet zwemmen, bad is vervuild, je moet bandjes huren, want wat je hebt is niet goed.. Als je kind geen zwemdiploma heeft mag hij/zij niet alleen van de glijbaan. Maar je mag ook niet met z’n tweeen van de glijbaan. Ze houden trouwens zelf alles in de gaten met camera’s.. zelfs onderwater.
Top zwembad. Schoon, relatief nieuw met o.a. leuke glijbaan en met professioneel Turks stoombad. Vriendelijk personeel, gratis parkeren en niet duur. Meerdere baden dus ideaal om als ouder ook even banen te zwemmen en de kinderen in het recreatiebad. Eetkaart kantine is wel vrij beperkt met voornamelijk snacks maar het blijft natuurlijk een familiezwembad.
Was altijd mijn favoriete zwembad. Echter de laatste tijd is het bad erg koud. Recreatie Fijn dat het bubbelbad altijd aanstaat maar ook weer erg koud. De douches zijn niet fijn. Ook weer erg koud. Stoombad is wel heerlijk warm en doet goed. Ik ben trouwens niet de enige die het koud vindt. Hoop dat dit ooit verandert. Tot die tijd vertoeven wij in een ander zwembad.
Leuk zwembad als teminste alles open is! Telkens als wij er zijn Is het zwembad met de duikplanken dicht. Waar door je uitdaging mist voor de ouderen 12+ De zwembaden zijn ontzettend koud. Het eten daar en tegen is heel goed. Niet te duur en lekker. Wij komen graag terug als het zwembad met de duikplanken standaart open is.
bij aankomst gevraagd wat het watertemperatuur was omdat ik een kindje van 2 bij mij had. er werd gezegt dat het 31 gr was maar een maal binnen was het maar 27'4 graden. veels te koud en voor zo'n kleintje helemaal. ze wilde ook gelijk weer weg. zonde van het geld en het enige wat je als antwoord kreeg was "sorry".
Wat een vreselijk zwembad, met vreselijk personeel. Regelementen omtrent veiligheid zijn zeer overtrokken. Wanneer je je kindje even uit de band haald om te knuffelen in het bubbelbad staat er gelijk twee man je op het regelement te wijzen. Mijn dochter heeft een volledig drijfvest, maar wordt toch verplicht zwembandjes te dragen. De zwembandjes die je huurt zijn vreselijk, en na een uur lagen haar armpjes open door de scherpe randjes, ook dan wordt niet getolereerd dat je ze even afdoet. En daarbij lijkt het erop dat negatieve reacties worden verwijderd om de score enigszins hoog te houden. Daarbij worden de goede revieuws van het oude zwembad meegenomen waardoor er een zeer vertekend beeld ontstaat. De camera's die er hangen filmen ook onderwater, zonder dat je weet waar ze zitten, en worden publiekelijk op een groot scherm weergegeven, wat soms zeer genante en intieme beelden geeft. In een gemiddelde gevangenis hangen minder camera's. NB: De onderstaande standaard reactie welke aan iedereen wordt gestuurd die kritiek uit, geeft exact de arrogantie en de rigide houding van het management aan. Dat vervolgens het personeel zich ook zo gedraagt is hier inherent aan.
Mooi schoon zwembad heel overzichtelijk om je kind rustig en alleen te laten spelen in het peuterbadje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid