facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwembad Aquamar

Zwembad Aquamar

Info

Zwembad Aquamar beschikt over drie baden: een subtropisch recreatiebad met glijbaan, een multifunctioneel bad met beweegbare bodem en een wedstrijdbad.

Geschiedenis

Sportbedrijf Katwijk beheert en exploiteert 5 sporthalen, 5 gymzalen, een schietsportaccommodatie en zwembad Aquamar. Onze accommodaties zijn gevestigd in verschillende dorpskernen van de gemeente Katwijk en zijn dus voor iedereen makkelijk te bereiken. Zwembad Aquamar beschikt over een 50-meter sportbad, subtropisch recreatiebad met glijbaan, whirlpools en een stroomversnelling en een buitenbad. Ook is er in het zwembad een gezellige horecavoorziening, een Turks stoombad en een zonnestudio aanwezig.

Zwembad Aquamar biedt 7 dagen per week diverse soorten zwemles aan en leidt kinderen al vanaf 4,5 jaar op voor het Nationale Zwem-ABC. Met behulp van enthousiaste en gediplomeerde zwemleerkrachten, een gestructureerde lesaanpak en kleine lesgroepen maken we zwemles en het behalen van het zwemdiploma voor ieder kind een feest. Zwembad Aquamar voldoet aan de hogere kwaliteitsstandaard voor het Zwem-ABC en is in het bezit van het keurmerk Veilig en Schoon.



"Zwembad Aquamar is het adres voor zwemles, zwemsport en ontspanning. De accommodatie beschikt over een recreatiebad, wedstrijdbad, multifunctioneel bad en buitenterrein met allerlei faciliteiten voor ontspanning, sport en recreatie. Wij zijn in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma's en het Keurmerk Veilig & Schoon. Wat wil jij doen in Zwembad Aquamar? We helpen je graag een activiteit te vinden die jou energie geeft."
Adres: Piet Heinlaan 5, 2224 SW Katwijk aan Zee
Telefoonnummer: 071-4015947
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Piet Heinlaan 5
Postcode: 2224 SW



op zoek naar gerelateerd: zwembad aquamar geplande evenementen, aquamar zwemles, aquamar katwijk nieuwbouw, opening zwembad katwijk, aquamar tarieven, aquamar katwijk halloween, abonnement aquamar katwijk, floatfit aquamar
Recensies
Ik kom regelmatig met mijn rolstoel gebonden PGB kindje langs om hier te zwemmen! Wat een aanrader! Voorzien van alle voorzieningen die ik nodig heb: Een grote kleedkamer met een brancard en ook evt een rolstoel en/of tillift is beschikbaar Het personeel is erg vriendelijk en biedt altijd aan om te helpen. Daarnaast is er ook een afgesloten douche ruimte waar na afloop gedoucht kan worden met ‘gewoon’ een losse douchekop.
Openingstijden van recreatiezwemmen zijn doordeweeks en in vakanties niet te doen voor ouders met kleinere kinderen. Bijv. Het bad dat pas om 12u open gaat. Hier zou de gemeente Katwijk een keer iets aan moeten doen! Er is toch niets fijners dan sochtends lekker zwemmen?? Daarnaast is er geen pijl te trekken op de openingstijden, deze zijn dagelijks weer anders. Wie dat bedacht heeft..? Daarnaast over het algemeen onvriendelijk personeel en is de sfeer qua inrichting kil te noemen.
Dit zwembad is totaal ongeschikt voor zwemles aan een kind met autisme. Ze kunnen hier niet mee om gaan en laten hem gewoon maar dobberen. De watervrees van ons kind werd “opgelost” door hem onder water te duwen, totale paniek.. Ik heb hem meteen uit het water gehaald en ben weggegaan. Na een klacht ingediend te hebben kreeg ik wel mijn geld terug.
Op zoek naar een “leuk zwembad in Zuid-Holland” kwamen we vandaag via Google in Aquamar uit. Schone, ruime kleedkamers, vriendelijk personeel. Als eerste gingen we naar het Wedstrijdbad, de duikplanken waren “door omstandigheden” gesloten. Maar wij incl. kleuters vonden het daar zo fris dat we direct naar het recreatie gedeelte zijn gegaan. Leuk opgezet bad met glijbaan, stroomversnelling, sauna, peuterbad, bubbelbank en prima horeca. Prima zwembad en daarna door naar de boulevard voor een lekker visje.
Zwembad is prima. Leuke glijbaan en heerlijk Turks stoombad. Personeel is vriendelijk. Ruime kleedhokjes en gratis kluisjes. Alles is erg schoon, zo ook de toiletten. Rookvrij gebouw, wat erg fijn is voor de kinderen die buiten spelen. Waarom dan maar 4 sterren? De tegels in de kleedruimte zijn erg glad. Een aantal keer bijna onderuit gegaan samen met mijn dochter. Dit had makkelijk voorkomen kunnen worden met anti-sliptegels.
Een badmeester vond dat mijn zoon niet goed genoeg zwom terwijl hij al een tijdje gewoon zijn A-diploma heeft. Vroeg ook waar die hem had gehaald. Kraakte ook dat zwembad af, vind ik heel onprofessioneel. Als consequentie moest hij bandjes om. Ik ben het er mee eens dat mijn zoon geen zwem wonder is, maar echt niet hoeft te overleven om fatsoenlijk te kunnen zwemmen en boven water te blijven. Maar dit als consequentie echt schandalig. Mijn zoon is gewoon iets angstiger aangelegddus wilde we hem als oefening waar hij tegenaan loopt even op zijn rug laten drijven om steeds meer die ontspanning te creëren en dan zo'n vernedering krijgen, dat maakt hem alleen maar onzekerder. Vertelde ook even interessant dat hij al 20 jaar ervaring had, dus wie weet het nou beter als opmerking. Ik snap best dat je als zwembad geen risico kan nemen als ouders daar misbruik van maken. Maar deze wijze vind ik echt geen manier van doen. Mij zie je hier echt nooit meer terug.
Springplank gesloten. Grote bad gesloten. Banenbad, daar zwemmen oudere mensen nu dus kan je beter niet naar toe. Duiken kan je toch niet. Dus wat blijft over? Een paar meters recreatiebad van 1.40 diep. Dat voor een 12jarige. Maar het kaartje is 6.50. Geluidsniveau met maar een paar mensen in bad en muziek is dramatisch. Tegels in de kleedkamer te glad.
Ik vind de zwemlessen belachelijk vorige week tegen me dochtertje zeggen dat ze vandaag een briefje krijgt om zaterdag af te zwemmen dus iedereen vrij gevraagt van werk zwemles vandaag alle smileys goed einde zwemles smiley weer verandert en geen briefje dat die beloofd had dochtertje hard aan huilen ik verhaal halen bij die vent ja ja nog niet goed genoeg .ik gezegt je had vorige week beloofd dat ze een briefje kreeg en hij negeerde me en keerder zijn rug naar me toe waardoor ik nog bozer werd
+ Mooi, modern zwembad. + Heel vriendelijk en luisterend personeel. + Goed onderhouden en schoongemaakt. + Veel te doen in het zwembad, goed uitgerust met speelmateriaal en het recreatiebad heeft een interactive glijbaan. - In sommige ruimtes zijn gladde vloeren zonder waarschuwings bord. - Openingstijden staan niet op maps 13/7/23
Schoon en leuk zwembad. De reden van de slechte review is de keuken en het personeel. Ik sta een tijdje in de rij om eten voor het gezin te halen. Ik ben laatste in de rij en mij wordt geweigerd een bestelling te doen ivm drukte. Ze kunnen het niet aan. Ze hadden op zn minst mijn bestelling aan kunnen nemen aangezien er niemand achter mij stond en ik al in de rij stond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid