facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwem- en sportcentrum De Beemd

Zwem- en sportcentrum De Beemd

Info

Zwem en sportcentrum De Beemd in Lochem bestaat uit een wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad. Wij hebben verschillende attracties: grote glijbaan, spuitelementen, stroomversnelling, zonnebank, sportzalen, sporthal, horeca en ligweide met springkussen.

Geschiedenis

Het zwem- en sportcentrum de Beemd is gelegen aan de Zutphenseweg 110 in Lochem. Het centrum bestaat uit een 25 meter wedstrijdbad, 30⁰C recreatiebad inclusief 35 meter lange glijbaan, sporthal, gymzaal, horecaruimte, zonnebanken, beachveld en ligweide. Ook het gymlokaal aan het Curieplein is onderdeel van De Beemd.
Bij de De Beemd kunt u heerlijk ontspannen of juist sportief bezig zijn. Er worden zwemlessen verzorg door ervaren en uitstekende gekwalificeerde instructeurs. Daarnaast worden er tal van doelgroeplessen aangeboden. Variërend van ouder-kind zwemmen, aquarobic, zwangerschapszwemmen, actief-fit en aquajogging. Kijk voor het complete aanbod op onze website www.zwembaddebeemd.nl of volg ons op facebook.com/deBeemd.



"Zwemplezier voor iedereen bij De Beemd in Lochem! Makkelijk te bereiken vanuit de gehele stedendriehoek en Achterhoek. Met drie zwembaden, een 35 meter lange glijbaan, draaikolk, massagestralen en whirlpool is er voor jong- en oud veel te beleven in De Beemd. Bij goed weer kunt u genieten op onze zonneweide, bij slecht weer staat de zonnebank klaar. Even pauze? Geniet dan van een heerlijke kop koffie of lekkere lunch op ons binnen- of buitenterras.ZWEMLESSEN bij De Beemd!Honderden kinderen behalen ieder jaar hun A, B en C-zwemdiploma in De Beemd. Opgeven kan al vanaf 4 jaar waarbij u uw voorkeur dag kunt aangeven. Zes dagen per week bieden wij zwemles aan. Kijk op onze website voor meer informatie en een overzicht van Aquasportlessen!"
Adres: Zutphenseweg 110, 7241 SG Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573-252620
Stad: Lochem
Route: Zutphenseweg 110
Postcode: 7241 SG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Zwembad De Beemd Lochem, Www zwembaddebeemd nl, Zutphenseweg 110 Lochem, Social Deal De Beemd, Zwembad Markelo, De Beemd Weert, Zwemmen, Zwembad Zutphen
Recensies
Leuk, simpel zwembad. Het spelen met de vlotten vonden de kinderen erg leuk, de wildwater glijbaan was superleuk! Fijn dat 't water daar niet te koud is. De stroomversnelling en kolk zijn echt een attractie op zich, heel erg leuk. Het nieuwe kleutergedeelte is heel mooi geworden, echt leuk voor de jongste kindjes. De badmeester is meer schijnveiligheid, zit veel te laag om goed overzicht te hebben, dat zou verbeterd mogen worden. De entree en horeca prijzen zijn laag, de friet was wel oké, beetje slap weinig saus. Drinken in bekers ipv pet flesjes vind ik in een zwembad wat onhandig.
Prima zwembad, het was wel erg druk toen wij er waren. Kinderen hebben zich heel goed vermaakt. Water was ook van goede kwaliteit, daarmee bedoel ik dat de kinderen niet veel last hadden van hun ogen, wat bij andere zwembaden nog wel eens het geval wil zijn door de grootte hoeveelheid chloor en andere chemicalien.
Prima zwembad maar het zou een kleine update/upgrade kunnen gebruiken. Ook het betaalsysteem voor zwemlessen vind ik ietwat omslachtig. Update mei 2022: er wordt momenteel e.e.a. aangepast aan het peuter/kleuterbad en de glijbaan. Wat precies, is nog niet duidelijk.
Heerlijk gezwommen. Fijn binnenbad, klein buitenbad. Personeel let goed op, dat is ook wel heel fijn op drukke dagen en er wat mensen zijn die herrie proberen te schoppen. Kortom een heerlijke dag gehad.
Leuk zwembad mooi en netjes, niet groot maar voor jonge kids super. Snelle glijbaan, stroom versnelling, bubbelbad, binnenbad verbonden met buitenbad, fonteinen en goede menukaart. Water temperatuur is gewoon goed en als je uit het water komt is het gewoon heerlijk en hoef je geen kou te lijden.
Leuk zwembad en vriendelijk personeel. Eten liet wel even op zich wachten, maar het was van goede kwaliteit.
Ontzettend leuk en overzichtelijk zwembad, veel te doen. We hebben een topdag gehad!
Leuk zwembad, vriendelijke medewerkers.. Sociaal deal, erg lekkere patat en kroket
Gezellig overzichtelijk zwembad. Schoon ook, gelukkig. In restaurant gedeelte mag je he eigen meegebrachte eten/drinken nuttigen. Voor herhaling vatbaar. Wel heb ik een gezinskleedhok en een omkleedruumte en andere voorzieningen voor mindervaliden gemist. Daarom 3 sterren.
Totaal niet tevreden heel amders dan op de fotos, peuterbad kleiner dan verwacht en geen goed emogelijkheden om een kleintje om te kleden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid