facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwem-en instructiebad Ny Sudersé

Zwem-en instructiebad Ny Sudersé

Info

ZWEMBAD NY SUDERSE LEMMER

Geschiedenis

Zwembad Ny Sudersé geeft, voor zowel inspanning als ontspanning, zwemmers alle ruimte.

Het zeer fraaie complex beschikt over een recreatiebad, peuterbad en een instructiebad. Zwembad Ny Sudersé heeft een unieke ligging aan het strand van Lemmer. Deze unieke locatie in combinatie met de diverse faciliteiten maken 'Ny Sudersé' tot een zeer complete accommodatie waar het voor een ieder uitstekend sporten of recreëren is.

Kortom, voor elk wat wils, voor jong en oud.
Ny Sudersé is 'hét binnenbad' van Lemmer met het grootste buitenbad van Europa!



"Ny Sudersé is een gezellig zwembad voor jong en oud. Ny Sudersé beschikt over een recreatie bad met glijbaan en een stroomversnelling, een peuterbad en een instructiebad. Naast het recreatief zwemmen is er voor elke leeftijd en doelgroep een gepast programma Van baby en ouder-kind zwemmen, trimzwemmen, aquavaria tot therapiezwemmen. Kom eens langs om het zelf te ervaren."
Adres: Industrieweg 2a, 8531 PA Lemmer
Telefoonnummer: 0514762727
Stad: Lemmer
Route: Industrieweg 2a
Postcode: 8531 PA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 21:15
Dinsdag: 09:30 - 21:15
Woensdag: 07:00 - 21:15
Donderdag: 08:30 - 21:15
Vrijdag: 07:00 - 21:15
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Entree zwembad lemmer, Teddy zwemmen lemmer, Ouder kind zwemmen lemmer, Zwembad Heerenveen, Zwembad Workum, Zwembad Wijckel, Zwembad Leeuwarden, Joure zwembad openingstijden
Recensies
Zeer overzichtelijk en gemoedelijk binnenzwembad aan de rand van het IJsselmeer. Meestal onterecht rustig, want je kunt hier heerlijk zwemmen! Het recreatiebad is opvallend warm en heeft een U-vormige stroomversnelling. Daarnaast is een 25 m bad. De glijbaan is lekker vlot en toch veilig voor kleine kinderen geen plons op het einde. Het personeel let goed op en zorgt voor muziek en spelletjes in het water. Ook perfect voor kinderfeestjes! Na het zwemmen nog een rondje over het strand, naar de Beachclub boven het zwembad of kibbeling eten in het centrum van Lemmer.
Maandag wezen zwemmen. Klein maar heerlijk genoten daar. Super vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.
Het is een simpele zwembad en er is niet goed na gedacht voor de afvoer van het water
Fijn zwembad voor zwemles en doelgroepen. Ook fijn om recreatief te zwemmen. Vriendelijk personeel
Leuk zwembad zeker met kleine kinderen wel jammer dat het bubbelbad kapot was. Prima prijs kwaliteitsverhouding
De badmeesters hier zijn enorm agressief! Ik was hier met mijn kleinkinderen maar die werden zomaar beschuldigt van diefstal, ik stapte in maar werd vervolgens keihard getrapt door een badmeester. Toen ik weg ging kreeg ik ook nog eens een stok naar mijn kop geworpen!
Leuk, niet te groot lokaal zwembad
Heerlijke zwemplek, ideaal om te oefenen met de kids.
Leuk zwembad, overzichtelijk, alleen één grote ergernis is dat als we klaar zijn met zwemmen we gaan omkleden in het grote heren omkleed kamer, dat er allemaal moeders binnenkomen om hun kind naar zwemles te brengen en er tevens ook rustig gaan zitten zonder ook maar rekening te houden dat je als meneer graag zou willen omkleden. Daar.mogen ze wel eens wat aan gaan doen!
Leuk zwembad. Ook voor kinderen stroomversnelling, glijbaan en peuterbad. Simpel maar schoon en lekker warm water.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid