facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZwartWit010

ZwartWit010

Info

Fotografie met liefde voor de stad en oog voor (goed)doel.

Geschiedenis

Met Liefde voor de stad fotografeert ZwartWit010 een uniek stukje Rotterdam voor bij u aan de muur.

Onze Rotterdamse zwart wit foto’s worden afgedrukt op een haarscherp ontspiegeld fotofolie en met het meegeleverde lichtgewicht ophangsysteem zijn de foto’s eenvoudig aan de muur te hangen.

Voor elke verkochte foto doneert ZwartWit010 één overnachting in het Familiehuis Daniel den Hoed. Ons doel is 365 dagen per jaar een bed te faciliteren voor een familielid van een kankerpatiënt in nabijheid van het Erasmus MC.



"Met Liefde voor de stad fotografeert ZwartWit010 een uniek stukje Rotterdam voor bij jou aan de muur. Van de historische iconen als De Hef, De Euromast, Het ss Rotterdam, de Kuip en Hotel New York tot de hedendaagse grootheden als de Erasmusbrug, Rotterdam Centraal en de Rotterdam. Samen zijn ze onderdeel van de skyline van Rotterdam. ZwartWit010 fotografeert met liefde voor de stad en oog voor goeddoel. Van elke verkochte foto gaat een deel van de opbrengst naar Het Familiehuis Daniel den Hoed."
Adres: Westersingel 19, 3014 GP Rotterdam
Telefoonnummer: +31643020685
Stad: Rotterdam
Route: Westersingel 19
Postcode: 3014 GP



op zoek naar gerelateerd: zwart wit poster skyline rotterdam, posters kopen rotterdam, skyline rotterdam feyenoord, de kuip op aluminium, rotterdam afbeeldingen, feyenoord poster, fotos haven rotterdam, panorama rotterdam
Recensies
Wij zijn onlangs met het gezin naar New York verhuisd, op ons afscheid kreeg ik een super mooie foto van het Centraal Station afkomstig van Zwart Wit 010. Dat smaakte naar meer vooral omdat we Rotterdam hier toch best wel missen. Op de website van Zwart Wit 010 dus nog een foto-poster besteld marathon op de Erasmusbrug met De Rotterdam op de achtergrond. Nik is super enthousiast en weet met zijn super foto's Rotterdam letterlijk dichtbij te brengen. Daarnaast een perfecte -persoonlijke- service, een aanrader zeker ook als kado! Ik wil bijna weer terug!
Ik was op zoek naar een foto van Feyenoord, af te drukken op poster formaat. Omdat ik geen standaard foto wilde van de Kuip of het clublogo kwam ik terecht bij ZwartWit010. Daar vond ik een foto waarop de emotie en gevoelens afgebeeld stonden zoals ik in mijn gedachte had. Gemakkelijk online besteld, een aantal dagen later in huis. Over de levering heb ik nog contact opgenomen via de mail en hierop werd snel en vriendelijk gereageerd. Bedankt voor de goede service en de prachtige foto!
Ontzettend blij met de goede service van ZwartWit010. Door eigen schuld bij het openen is er een scheur gekomen in de poster, echter hebben zij meteen een nieuwe opgestuurd kosteloos. Daarnaast is de kwaliteit van de poster mooi! Ik zou zeker opnieuw bestellen bij ZwartWit010, ik ben zeer tevreden
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Weet waar hij het over heeft en komt zijn afspraken na. 100% tevreden met het resultaat!
Zeer tevreden - snelle correcte afhandeling, ook werden mijn vragen achteraf direct beantwoord. Zeker een aanrader!!
Vertaald door Google Geweldige foto's en geweldige koffie Origineel Great pictures and great coffee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid