facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZwangerFit Simpelveld

ZwangerFit Simpelveld

Info

ZwangerFit® Simpelveld is de zwangerschapscursus geschikt voor iedere zwangere. Onder begeleiding van Fysiotherapeute en Zwangerfit® docente Janine Keularts-Rouhl.

Geschiedenis

Zwangerfit®; de zwangerschapscursus die ervoor zorgt dat jij tijdens je zwangerschap fit blijft en waarmee je goed voorbereid je bevalling in gaat.
Er wordt getraind op het niveau dat op dat moment bij jou en je lichaam past; zodat je jezelf gedurende de gehele zwangerschap fitter voelt, rug en/of bekkenklachten voorkomen of verminderd worden, en na de bevalling een sneller herstel zal plaatsvinden. Verder krijg je informatie over de zwangerschap en bevalling zodat je weet wat je kunt verwachten. Hierbij is er uiteraard ook ruimte voor persoonlijke vragen.
De cursus bestaat uit 10 lessen, welke zijn opgebouwd uit praktische informatie omtrent de zwangerschap en de bevalling en fysieke training. Tevens is er een zogenaamde ‘partner’les; hierin zal ook jouw partner meer informatie krijgen omtrent de bevalling en wat zijn/haar rol is.
De kosten van de cursus worden, afhankelijk van je aanvullende verzekering, geheel of gedeeltelijk vergoed!
Dit alles samen met andere zwangere dames maakt het tot een waardevolle, maar zeker ook een gezellige cursus!

Adres: Dr Ottenstraat 48, 6369VP Simpelveld (gemeente)
Telefoonnummer: 045-5441817
Stad: Simpelveld
Route: Dr Ottenstraat 48
Postcode: 6369VP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cambridge Weight Plan Joëlle van Aarle Cambridge Weight Plan Joëlle van Aarle 15 meter Graag wil ik je ondersteunen in de weg naar een slanker lichaam. Met veel plezier zal...
Schoonheidssalon Diana Schoonheidssalon Diana 497 meter Fijne service. Ik ben er goed geholpen!!!
MooiSo MooiSo 956 meter Schoonheidssalon voor huidverzorging, huidverbetering, acne en pedicure.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid