facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwangerfit Roermond

Info

Zwangerfit zwangerschapscursus Roermond Limburg Fysiotherapie Aan de Meulen - Dijkstra

Geschiedenis

Zwangerfit ®

Zowel vrouwen die gewend zijn op hoog niveau te sporten, als vrouwen die niet zo sportief zijn, merken dat het lichaam verandert tijdens een zwangerschap. De conditie vermindert tijdelijk en de gewrichten zijn tijdelijk wat kwetsbaarder. Sport en beweging voelt daardoor 'anders' dan wanneer je niet zwanger bent.
Wil je onder begeleiding van een fysiotherapeute/zwangerfit®-docente op een verantwoorde manier zo fit mogelijk de zwangerschap door komen en je zowel mentaal als fysiek voorbereiden op de bevalling en de kraamtijd? Dan is zwangerfit® wat voor jou!
Ook geschikt voor vrouwen met bekken- en/of andere klachten.

Voor meer informatie:
bel naar 0475-323658
of mail naar: [email protected]

Adres: Gershwinstraat 4, 6044 VC Roermond
Telefoonnummer: 0475-323658
Stad: Roermond
Route: Gershwinstraat 4
Postcode: 6044 VC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundigen Praktijk Roermond Verloskundigen Praktijk Roermond 1 km Ze zijn niet 24uur open, wanneer het nodig is!
Recensies
Fijne medewerkers denken goed mee en hebben advies en oplossingen of tips waardoor ik de klachten iets kan beperken/afnemen door andere houdingen aan te nemen e.c. kan ook even tijdens de behandeling mijn ei kwijt ben trouwens geen kip ahahaha. Kortom minder klachten goed afgestemde behandeling op maat vriendelijke medewerksters kan snel terecht en kan ze goed telefonisch bereiken. De reden dat ik 4 sterren geef in plaats van 5 is dat ik hiervoor met slechts een praktijk ervaringen had en daar ben ik iets minder tevreden en vandaar dat ik zat te twijfelen over 5 sterren dus eigenlijk een vier en half ster omdat er altijd verbetering mogelijk is hoe klein ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid