facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZwangerFit Cuijk

ZwangerFit Cuijk

Info

Zwangerschapscursussen
Om je goed voor te bereiden op de zwangerschap en de periode daarna, is het bij ons mogelijk om het programma ZwangerFit te volgen.



"De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Cuijk Centrum zijn deskundig, betrokken en hebben diverse specialisaties. Hierdoor kan de praktijk een ruim aanbod aan behandelmogelijkheden, groepstrainingen en individuele revalidatie voor zowel kinderen als volwassenen aanbieden.De moderne praktijk is gevestigd in Laco sportcentrum Cuijk en heeft een nevenvestiging in de Cantheelen. Naast de behandelruimte wordt er gebruik gemaakt van de eigen oefenruimte, de fitnessruimte, het zwembad en de sporthal. Patiënten worden eventueel ook aan huis behandeld wanneer zij niet in staat zijn om naar de praktijk te komen."
Adres: St Annastraat 1, 5431BE Cuijk
Telefoonnummer: 0485-313205
Stad: Cuijk
Route: St Annastraat 1
Postcode: 5431BE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 21:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: PMC Cuijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pretecho XXS to be Pretecho XXS to be 130 meter
Kraamzorg Antoinette Kraamzorg Antoinette 2 km Kraamzorg Antoinette
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid