facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwamburg

Zwamburg

Info

Leuk dat je de Zwamburg pagina bezoekt! We houden je hier op de hoogte van de activiteiten en ontwikkelingen.



"Duurzaamheid kweek je bij Zwamburg. Wij kweken oesterzwammen op de koffiedik van de bedrijven in Zuid-Limburg.Eerlijk, duurzaam en lokaal."
Adres: De Bockhofweg 10, 6333AZ Schimmert
Telefoonnummer: 06-42974744
Stad: Schimmert
Route: De Bockhofweg 10
Postcode: 6333AZ



op zoek naar gerelateerd: Oesterzwammen kroketten, Oesterzwam bitterballen vegan, Groene schimmel oesterzwam, Oesterzwam bitterballen oven, Champignon kroket kopen, Oesterzwammen tape, Paddenstoelen growkit, Oesterzwam bier
Recensies
Prima om deze plek te leren kennen op deze manier. S liefhebber van paddestoelen een ontdekking! Donderdag, vrijdag en zaterdag open om verse paddestoelen en producten gemaakt van paddestoelen te kopen. Kijk maar eens op het lijstje dat ik fotografeerde.
Zwamburg tovert overheerlijke oesterzwammen op jouw koffiedik en maakt er heerlijke streekproducten mee. Proef hun zwamburgers, zwamballen of oesterbier. Een streling voor je tong! of kweek zelf je eigen oesterzwammen met hun zwambox. Tijd om afscheid te nemen van de cupjes koffiemachines, de Nespresso's en Dolce Gusto's en samen te werken aan verduurzaming van onze samenleving.
begin september bij de Zwamburg in Schimmert de zwambox gekocht, om zelf oesterzwammen te kweken. Bij aankoop al goede uitleg gekregen daarnaast ook duidelijke instructie mails ontvangen. Gaan nu een tweede ronde proberen. De Zwamburg in Schimmert is zeker een aanrader.
Wat een leuke ervaring! Erg interessant om de uitleg over de achtergrond van het bedrijf, het idee en de groei van de zwammen te horen. Wij gaan thuis aan de slag! Daarna de kookshop. Ieder van ons wat druk in de weer met zijn gerecht. 6 gerechten klaargemaakt, volgens recept van Zwamburg. Goede instructies, leuke bezigheid. Daarna gezellig samen eten. Top middag. Gastvrije ontvangst en begeleiding bij het koken.
Onlangs gesproken met de eigenaar per telefoon en vond het leuk om te horen dat er ook uitjes georganiseerd worden coronaproof dmv een speur- en puzzeltocht in de nabije omgeving van de oude watertoren onder het genot van een kopje oesterzwammensoep bij terugkomst en bij vertrek krijg je een stuk fruit mee. Een leuk uitje per auto met de kinderen of alleen als je van een nieuwe uitdaging houdt en je kan allerlei nieuwe boerderijwinkeltjes ontdekken!
Wij komen bijna wekelijks naar dit sympathieke bedrijf . We aten al geen vlees meer maar door de toevoeging van paddestoelen aan ons menu is ook de vis bijna op ons menu verdwenen. We zijn echt blij met de vestiging van zwamburg in onze regio.
Dé plek om je verantwoorde oesterzwammen te kopen.
Eigenlijk zou er al wat te zien moeten zijn maar het is alleen wit van draden binnen in. Graag advies
Ik heb de workshop gegeven door Rob als heel leerzaam ervaren. Leuk om te zien wat ze hier bij de Firma Zwamburg allemaal doen. De workshop was goed verzorgd met een lunch tussen de middag. Allemaal top!
Geweldige producten en fantastische service, bezorging aan huis. Lekkere ravioli en bitterballen. Mooi alternatief voor de vegetariër.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid