facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwaluwenhof Camping

Adres: Onder de Bos 241 , Hulshorst 8077 TG, NL
Telefoonnummer: 0341 452 141
Stad: Hulshorst
Route: Onder de Bos 241
Postcode: 8077 TG



op zoek naar gerelateerd: Camping Hulshorst Hierden, Camping Hulshorst Veluwemeer, SVR camping Hierden, Camping De Duunnen, Camping De Waterlelie, SVR camping Harderwijk, Camperplaats Hulshorst, Camping Harderwijk Ermelo
Recensies
Aardige eigenaren leuk ruime plek midden in het bos basic maar schoon top
Heerlijk rustig en basic.
Heerlijk gekampeerd op deze camping. Er heerst een fijne ontspannen sfeer. De eigenaren zijn attent en behulpzaam. Hier kampeer je nog echt in een bos.Waar kan dat nog Nederland.De ideale locatie voor wandelingen in de natuur,op loop afstand. We komen zeker nog eens terug!!
Als je van rust houd is het heerlijk om te staan met een camper. Mooi natuur gebied . Heerlijk om te ontspannen. Vriendelijke eigenaars. Enige kritische punt is dat de toiletten en douchen niet schoon zijn. Het is allemaal gedateerd. De brandblussers zijn niet aanwezig en dat terwijl je midden in bosgebied zit. Verder geen activiteiten aanwezig. De ijsselmeer en nunspeet is goed te doen met een fiets. Genoeg te doen in de omgeving.
Hele mooie camping lekker rustig! Eigenaar is een aardige man.
Ik heb er afgelopen zomer een maand gestaan. Mooi plekje. Prachtige omgeving Heerlijk rustig. Schoon sanitair vriendelijke mensen. Voor herhaling vatbaar
Vriendelijke eigenaren, een mooie plek voor een overnachting, beperkt aantal plaatsen voor toerkampeerders, sanitair is nog sober, wordt opgeknapt.
Hele positieve ervaring gehad met het kamperen op deze camping. Vooral de interactie met de eigenaren hebben wij als zeer fijn ervaren. Er wordt niet moeilijk gedaan over kleine dingen, ze helpen je graag en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Qua locatie was het ook top. We hadden een mooi ruim veld voor onze tenten, met zowel zon als schaduw. De toiletten en douches zijn wat gedateerd, maar dat is ook het enige wat er op aan te merken valt. Wij hebben namelijk alleen schone wc's en douches gezien. Er zijn veel insecten aanwezig, maar dat is natuurlijk logisch zo midden in een bos. Al met al komen wij heel graag nog een keer terug, als we weer in buurt willen gaan kamperen.
Bij vrienden op bezoek geweest. Zeer rustig, beetje jaren 70 stijl. Zandpaden en eigen chalets.
Unieke camping, midden in het bos. Geweldige sfeer. Veel stacaravans/chalets. Weinig prefab faciliteiten, alles beetje shabby. Past helemaal bij de laid back sfeer van de camping. Als er plaats is zeker de moeite waard om te checken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid