facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zwakenberg Tweewielers

Info

Bij ons kunt u terrecht voor alles op het gebied van (Elektro)fietsen.

Kijk ook eens op Http://www.zwakenbergtweewielers.nl

Geschiedenis

Even voorstellen, eigenaar van Zwakenberg Tweewielers is Frans Zwakenberg:

"Op mijn 16e jaar ben ik begonnen bij Ahlers rijwielen in Raalte.
Op mijn 23e jaar ben ik bij Groothandel Kruitbosch in Zwolle gaan werken . Daar heb ik grote kennis op gedaan op het gebied van fietsen, accessoires en onderdelen.

In 1995 ben ik voor mij zelf begonnen. Eerst 5 jaar aan de Nieuwstraat in Wijhe, in het voormalig pand van Bergevoet, wat al gauw te klein werd.

In het jaar 2000 zijn verhuisd naar de Langstraat, ons huidige adres.
Waar wij nu onze winkel uitgebreid hebben naar 300 vierkante meter.
Samen met mijn vrouw Riet, hopen wij u gauw te mogen begroeten in onze mooie winkelpand in Wijhe."

Adres: Langstraat 82, 8131BG Wijhe
Telefoonnummer: 0570524424
Stad: Wijhe
Route: Langstraat 82
Postcode: 8131BG



op zoek naar gerelateerd: Ripperda Tweewielers, Fietsenwinkel Raalte, Roy Seine, Kruiper Raalte, Fietsenwinkel open op zondag Overijssel, Fietsverhuur Olst, Ahlers Raalte, Kuiper Tweewielers
Recensies
De service van Zwakenberg is goed. Ook voor reparaties kun je hier beter terecht dan bij de concurent vanwege de prijs. Als het om nieuwe onderdelen gaat is hij creatief in oplossingen, bv als alleen het steuntje van de koplamp stuk is, zoekt hij er een los steuntje bij, in plaats van gelijk een heel setjesteuntje+koplamp te verkopen.
Al een paar jaar gaan wij van Zwolle naar Zwakenberg, reden: Prima service, nette bediening,super vriendelijk. Probeer het maar eens, beter kom je niet tegen.
Vandaag super professioneel uit de brand geholpen door dhr Frans Zwakenberg van de tweewieler specialist zaak in Wijhe. Al fietsend van knooppunt naar knooppunt passeerden wij Wijhe. In het buitengebied ineens een flinke knal, en ja een klapband achter van de elektrische vouwfiets . Daar staan we dan. Twee fietsenmakers in het dorp. Nr 1 had helaas geen tijd ook vanwege aankomende vakantie en gebrek aan personeel. De redder in onze nood was daar : Dhr Frans Zwakenberg. Hij bekeek de schade haalde de fiets waaraan hij werkte van de haak en hing de vouwfiets erop! Waar maak je dat nog mee? We zijn geweldig geholpen. Chapeau. Nogmaals onze dank. Peter en Wilma van Veldhoven.
Net van plan om een lange route te fietsen van Herxen naar Diepeveen v.v. en tot ontdekking gekomen dat de moer van het voorwiel mistte. In Wijhe maar 1 fietsenmaker open. Gelukkig had deze de moer op voorraad en kon ik met even een geleende ringsleutel deze monteren en aan onze tocht beginnen. Met veel dank nogmaals.
Het zadel van mijn racefiets was gezakt. Deskundig en vriendelijk geholpen door de eigenaar. Les van hem gehad hoe de momentsleutel werkt.
Erg slechte service is te beroerd om iets op te zoeken. Dus ga er nooit meer heen zeer slecht! De vrouw was een jaar geleden dat deze reactie geplaatst was. Te beroerd om een onderdeel op te zoeken en een prijs te geven. We hadden een trekhaak voor een fietskar nodig. De vrouw reageerde onbeschoft en kortaf. Daarna werd er door de eigenaar ook een reactie onder gezet wat niet normaal is. En nu een jaar later passen ze het aan met de vraag waarom als ze dat wel laten staan.
Tijdens fietstocht pech met de trapper van mijn fiets. In Wijhe naar fietswinkel zwakenberg maar hulp kun je vergeten. Alleen op afspraak ook al ben je onderweg dus heel slechte service!! Zeer negatieve ervaring.
Super goede fietsenwinkel helpen je graag staan voor je klaar en denken met je mee top winkel
Fijne fietsenmakers. Laat ons als een tevreden klant weg fietsen.
Was blij met mijn fiets, heb hem nu al weer 10 jaar en hij werkt nog uitstekend en perfect, desalniettemin beste fietsenwinkel olst/wijhe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid