facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuurstofbar Nederland - Bar Company

Zuurstofbar Nederland - Bar Company

Info

Zuurstofbar Nederland heeft een nieuwe FB-pagina: http://www.facebook.com/TheBarCompany Like ons en blijf op de hoogte van de mooiste partijen en de overige bars!

Geschiedenis

Onze luxe zuurstofbarren in Italiaans design zijn op iedere gewenste locatie inzetbaar. Wij zullen ruim voor aanvang van uw evenement op locatie arriveren om de zuurstofbar te installeren.

De barren zijn voorzien van zuurstofconcentrators, welke de aanwezige zuurstof in de ruimte filteren en vermeerderen van 23% naar 90% zuurstof. Daarnaast beschikken de barren over meerdere aromastations waarmee uw gasten hun favoriete aroma kunnen selecteren. Met een ruim aanbod aan diverse aroma’s bieden wij voor ieder wat wils.

Adres: Schutkolk 6D, 6582 DB Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 024-8440337
Stad: Heumen
Route: Schutkolk 6D
Postcode: 6582 DB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Monument graf- en groenverzorging Het Monument graf- en groenverzorging 982 meter Mooi monument met een bijzonder verhaal.
Inge Gilsing Management Inge Gilsing Management 1 km Operationele ondersteuning en advies in de golfbranche, leisure of retail
T Môks Café T Môks Café 2 km Service: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid