facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuurbier Motoren en Scooters

Zuurbier Motoren en Scooters

Info

Zuurbier Motoren en Scooters

Geschiedenis

Wij zijn Marcel Zuurbier en Ilja Pokorny, beide al lang actief in de motorbranche. Marcel heeft 8 jaar lang als motorfietsmonteur gewerkt bij een van de grotere dealers in Noord Holland. De laatste jaren is hij daar actief geweest als werkplaatschef. Daarnaast is Marcel vanaf zijn 15e actief geweest in de nederlandse wegracerij. Als 15 jarig jongetje begonnen in de bromfietsraces, en uitgegroeid tot een deelnemer in de top van de nederlandse motorsport, het ONK Supersport. Marcel is ook al enkele jaren werkzaam als technisch expert voor het motormagazine ‘Moto73’.
Ilja heeft ruim 4 jaar lang gewerkt bij Ducati Zaltbommel. De grootste Ducati dealer van Nederland. Daarnaast is ook Ilja actief op het circuit. Ze rijdt op een Ducati 848 in de Dutch Ducati Dealer Cup.

Samen deelde we de droom een eigen zaak te beginnen en in mei 2010 kwam daar voor ons de kans om van onze passie ons werk te maken.
Vanaf 1 juli 2010 zijn onze showroom en werkplaats geopend, de showroom is gevuld met brommers en scooters, zowel nieuw als gebruikt en hebben wij een ruim assortiment aan accessoires en helmen. In de werkplaats kan iedereen terecht voor onderhoud en reparatie aan zijn brommer en scooter. In de werkplaats zijn motoren ook zeer welkom, alle benodigde materialen en de benodigde kennis zijn ook voor motoren in huis.

Adres: Dorpsstraat 20, 5314 AE Bruchem
Telefoonnummer: 0418561791
Stad: Bruchem
Route: Dorpsstraat 20
Postcode: 5314 AE



op zoek naar gerelateerd: Scooters Geldermalsen, Openingstijden Zuurbier, Scooters Gameren, Scooter inruilen voor motor, Van Tongerloo Scooters, Motorscooter inkoop, Scooterwinkel Papendrecht, Scooterwinkel Alblasserdam
Recensies
Na enige tijd wikken en wegen besloten een MP3 Metropolis aan te schaffen en na lang zieken en veel recensies te hebben gelezen hier mijn motorscooter aangeschaft en ik ben hier geweldig goed geholpen. Wat een lieve geduldige mensen met veel kennis! Niet twijfelen maar doen! Ze hebben op alle vragen antwoord en ze helpen je met alles waar je hulp bij nodig hebt! Als ik 10 sterren had kunnen geven had ik dit zonder enige twijfel zeker gedaan!
Na enige tijd wikken en wegen besloten een MP3 Metropolis aan te schaffen en na lang zoeken en veel recensies te hebben gelezen hier mijn motorscooter aangeschaft en ik ben hier geweldig goed geholpen. Wat een lieve geduldige mensen met veel kennis! Niet twijfelen maar doen! Ze hebben op alle vragen antwoord en ze helpen je met alles waar je hulp bij nodig hebt! Als ik 10 sterren had kunnen geven hadden ze die met geen enkele twijfel gehad!
Scooter/motorzaak met een eigenaar met kennis van zaken. Vraagt niet de hoofdprijs zoals in mijn geval voor een set motorbanden tov wat de grotere zaken zonder blikken of blozen doen. Ook met mijn vorige motor altijd heel goed geholpen.
Nette zaak. Goede service en duidelijke uitleg bij mijn onderhoudsbeurt. Zeer tevreden.
Review geschreven in naam van Domino's pizza Zaltbommel. Wij hebben momenteel twee brommers in gebruikt de rest gaat met de elektrische fiets. Deze twee brommers worden door vele werknemers gebruikt en staan weinig stil. Na ongeveer 1 jaar samenwerking kan ik met zekerheid zeggen dat Zuurbier een grote zorg van mij overneemt. Reparaties zijn snel, goed en voor een eerlijke prijs. Altijd goed bereikbaar en denken met mij mee. Ik kan iedereen aanraden om zijn brommer/motor te laten onderhouden bij Zuurbier. Heren bedankt voor het afgelopen jaar.
Het is een super winkel en je wordt er goed en ze zijn heel vriendelijk het is een aanrader om er naar toe gegaan
Heel blij goede service en vriendelijke mensen
Super bedankt dat ik langs mocht komen en foto's mocht maken en de gastvrijheid
Zeer tevreden over deze zaak. Gr Ted.
Aardig mensen met kennis van zaken en kwaliteit spullen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Zuurbier Motoren en Scooters met het openbaar vervoer


Bruchem, Groenestraat 250 meter
266
860
Bruchem, Groenestraat 250 meter
266
860
Bruchem, Den Hoek 450 meter
266
268
668
669
68
860
Bruchem, Den Hoek 450 meter
266
268
668
68
860

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid