facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuss & sap

Zuss & sap

Info

Voel je fit voor 10 met de groentesapjes van Thekla en Joselien!
100 % puur natuurlijke verse ingredienten.
Gezond, lekker en goed bezig!

Geschiedenis

Wij maken groentesapjes voor iedereen die interesse heeft in goed en gezond bezig zijn.

Het is allemaal ontstaan uit de droom om weer samen te kunnen werken. Bijna 10 jaar hebben we samengewerkt bij 'De EETalage' in Zwaagdijk. Zoals velen weten waren we een super-team! Een jaar geleden is die situatie veranderd; en nu missen we elkaar gewoon.

Ik (Joselien) heb een half jaar geleden een sappenkuur op aanraden van een vriendin gedaan. In eerste instantie had ik totaal geen interesse, want ik was helemaal niet zo van al die sapverhalen. "Gewoon gezond en gevarieerd eten moet toch voldoende zijn", zei ik dan. Zij heeft me uiteindelijk toch overtuigd en ik ben het dus maar gaan doen. Ik moest er erg aan wennen en ik kon nou niet zeggen dat ik het echt lekker vond, maar ik vond het best wel te doen.

Na twee weken had ik een aanzienlijk zachtere huid, zat ik vol energie, was 3 kilo kwijt en ik voelde me super gezond - echt heerlijk! De weken erna ging dit gevoel nog door, maar uiteindelijk denk ik dat het langzaam weer verdween. Wanneer ik het nou echt door had, weet ik niet meer, maar ik denk een paar weken nadat ik gestopt was.

Een maand of drie geleden heb ik weer een kuur van twee weken gedaan en toen wist ik dat ik er mijn leven lang niet meer mee wilde stoppen. Ik wilde zelf een 'slowjuicer' hebben zodat ik zelf de sapjes kon gaan maken.

Het internet werd afgestruind naar een 'goede', want ik wilde er natuurlijk wel een die weinig toeren maakte, wat goed is voor het behoud van alle vitamines. Hij moest ook een hoge sap-opbrengst hebben en makkelijk in gebruik zijn. Niet te groot, want ik wilde hem gewoon op het aanrecht laten staan. Degelijk moest hij ook zijn, want ik wilde hem immers mijn leven lang nog gebruiken. Tja, en zo'n ding kost dan weer niet niks.

Uiteindelijk heb ik een keuze gemaakt en ik begon al snel met experimenteren. Allerlei nieuwe groentes werden er ingekocht en 'versapt'. Ook is er heel veel snel de gootsteen in gegeaan. Of dan liepen we weer de hele dag met een uiensmaak in ons mond rond. Bah, wat is dat vies!

Mijn lieve familie begon ook interesse te tonen in de sapjes en al snel werden er drie sapjes per dag genuttigd. Na twee weken waren zij net zo enthousiast als ikzelf.

Toen is het idee ontstaan om er wat mee te gaan doen en natuurlijk samen met mijn zusje Thekla. Het voelt als een droom die uit komt.

Weer lekker samenwerken!

Onze taak

Goed bezig!

Producten

We hebben keuze uit 3 verschillende smaken: Rooie donder, Groene energie en Oranje bliksem.

Adres: Meerval 62, 1741 XP Schagen
Telefoonnummer: 0615639277
ln.pasnessuz@gizebdeog
Stad: Schagen
Route: Meerval 62
Postcode: 1741 XP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pasamore bonbons Pasamore bonbons 1 km Wat wordt aangegeven wordt ruimschoots waargemaakt. Heerlijke bonbons met niet allerd...
Restaurant Stiel Restaurant Stiel 1 km Op en top gastvrijheid van de medewerkers....het begint al op het terras! Ga lekker ...
Delica-Tessa Delica-Tessa 2 km Delica-Tessa from my bakery, to your party!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid