facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zusenzofashion

Zusenzofashion

Info

Onze winkel bevindt zich op de binnenweg 60 te Heemstede

Geschiedenis

Deze winkel bestaat sinds 2008, de kleding die wordt aangeboden is zowel nieuw als 2e hands uit een hoger segment. Wij zijn begonnen op de D'IJserinckweg 84, dit werd echter te klein, wij verhuizen binnenkort naar de Oude Schipholweg, gelegen naast het tuincentrum Oosteinde. Parkeer gelegenheid is gratis.



"Zusenzo Fashion is een dames mode winkel in Heemstede met kwalitatieve dameskleding voor betaalbare prijzen. Denk een dames kleding van merken als Zoso Fashion en &Co Woman. Ook hebben we een gebruiksvriendelijke webshop voor als je liever online winkelt naar trendy dameskleding."
Adres: Binnenweg 60, 2101 JL Heemstede (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0235580940
Stad: Heemstede
Route: Binnenweg 60
Postcode: 2101 JL



op zoek naar gerelateerd: Zus en Zo webshop, Zus en Zo Kleding, Zus en Zo Lifestyle, Zus en Zo podcast, Zus en zo hamamdoek, Kledingwinkels Heemstede, Dameskleding Heemstede, Zus&Zo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TIEN concepts TIEN concepts 45 meter Kleine winkel vol verborgen schatten.
KeK Store Heemstede KeK Store Heemstede 61 meter Vanaf nu kun je ook in Heemstede bij ons shoppen! In het leukste pand op de Binnenweg...
BIENstore BIENstore 93 meter Wat is Bienstore een leuke boutique met stijlvolle kleding en mooie accessoires voor ...
Recensies
Net een fijn pak gekocht van &CO bij Zusenzo op de Binnenweg in Heemstede. Het is leuke winkel, waar ik altijd kan slagen. Eigenaresse José is gastvrij cappuccinoen is eerlijk in haar adviezen. Ook kun je er terecht voor cadeautjes, sieraden en leuke tasjes. Een aanrader!
Hele fijne en gezellige winkel. Leuke en betaalbare kleding, maar ook leuke hebbedingetjes leuk groen vaasje gekocht. Goed en eerlijk advies van eigenaresse. Ik kom graag altijd even kijken als ik in de buurt ben.
Geweldige winkel, ik shop er geregeld met veel plezier. Eerlijk advies over de kleding en de kwaliteit blijft mooi. Kopje thee erbij gezellig kletsen kan ook allemaal.
Vanmiddag even gezellig langsgeweest bij deze leuke winkel. Heerlijke koffie gekregen en goed geslaagd. Ik ga zeker vaker naar deze winkel toe, ontzettend leuk geholpen door Jose
Super lieve eigenaresse die mij goed heeft geholpen. Ze verkoopt prachtige kleding! Ook kreeg ik een lekker bakje koffie. Kortom; een héél fijne winkel in het leuke Heemstede.
Wat een leuke winkel ! Mooie, aparte en betaalbare kleding en accessoires. Behulpzame eigenaresse en lekkere koffie. Top.
Top winkel. Kom er al jaren. Leuke merken goede kwaliteit. Je wordt er altijd super vriendelijk geholpen en goed geadviseerd.
Super leuke winkel! Mooie kleding en accessoires én heel leuk geholpen! Mooie blouse gekocht.Ik ga daar zeker nog een keer naar terug als ik iets leuks/moois/speciaals zoek.
Fijne winkel, mooie stoffen , En de eigenaar ook heel aardig
Fijne sfeer in de winkel, goed advies gekregen. Super leuke kleding/merken ook! Kortom; een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid