facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuiver Ontwerpstudio

Zuiver Ontwerpstudio

Info

Vind je eigen stijl met Zuiver! Van logo en flyer tot complete website. #destijlvan

Geschiedenis

Met 10 jaar ervaring als marketing professional ben ik in januari 2014 gestart met een kleine maar gedreven onderneming waar de eigentijdse professional terecht kan voor diverse reclame uitingen. ZUIVER staat garant voor vakwerk tegen een zeer concurrerende prijs en wij denken altijd graag met je mee.

ZUIVER heeft nauw contact met een team van marketing experts waaronder coaches en website designers. Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Stuur ons een e-mail en wij helpen je graag op weg.



"Zuiver is een Grafisch Ontwerpburo in Drachten & Surhuisterveen. Logo - Huisstijl - Webdesign - Drukwerk - Teksten - Internet Marketing. Samen op zoek naar jouw stijl! #destijlvan"
Adres: Zwetsloot 3A, 9231DW Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0628475468
Stad: Surhuisterveen
Route: Zwetsloot 3A
Postcode: 9231DW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NYZZ internet & marketing NYZZ internet & marketing 970 meter Hier vind je tips en nieuwtjes over hoe je meer klanten en meer omzet via je website ...
Karin.frl Karin.frl 1 km Mijn Basis pakket is ideaal voor kleine ondernemers die een effectieve en professione...
Recensies
Hele mooie ontwerpen die vitaliteit, kracht en zorgvuldigheid uitstralen. Goede communicatie. We hebben net zo lang geschaafd totdat het helemaal klopte. Ik ben heel tevreden met dat wat Jolanda ontworpen heeft. En heb de volgende opdracht alweer verstrekt ;
Erg blij dat Jolanda mijn website heeft gemaakt. Ze denkt mee, en geeft goede adviezen! De website’s die ze maakt hebben ieder hun eigen identiteit en dat vind ik persoonlijk uniek! Hierdoor kan ik het anderen zeer aanbevelen.
'prachtig, echt waar.'
Voor alles op het gebied van drukwerk, reclame, logo, huisstijl, website, moet je hier zijn, voor deskundigheid, en scherpe prijzen heb je een nieuwe huisstijl met alles er op en eraan, persoonlijk contact en keurig netjes, echt de moeite waard.
Geweldige service en alle complimenten van onze kant. Vakwerk!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid