facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZuidZorg Best

ZuidZorg Best

Geschiedenis

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van ZuidZorg Best. Onze wijkteams staan voor u klaar met professionele zorg thuis en advies over zelfstandig wonen thuis. Vertrouwd dichtbij in heel Zuidoost Brabant!

Producten
ZuidZorg biedt:

Beeldzorg - ZuidZorg Online
Huishoudelijke Zorg
Jeugdgezondheidszorg
Kraamzorg
Personenalarmering
Maaltijden Thuis
Thuisbegeleiding
Verpleging en Verzorging
Voedingsvoorlichting en Dieetadvisering



"Bij ZuidZorg bieden we iedereen, van jong tot oud, de mogelijkheid om langer, op een prettige en veilige manier thuis te wonen. Wij bieden goede zorg en begeleiding, zodat onze cliënten zo veel mogelijk de dingen kunnen blijven doen die voor hen van betekenis zijn. We onderhouden nauwe contacten met huisartsen, specialisten en GGz instellingen en we zijn een belangrijk verlengstuk van hun zorg. Welke zorg je ook nodig hebt, ZuidZorg is vertrouwd en dichtbij!"
Adres: Raadhuisstraat 40, 5683 GG Best
Telefoonnummer: 0408806901
Stad: Best
Route: Raadhuisstraat 40
Postcode: 5683 GG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ZuidZorg Wijkzorg, ZuidZorg Veldhoven, ZuidZorg Eindhoven, ZuidZorg vacatures, ZuidZorg contact, ZuidZorg thuiszorg, ZuidZorg alarmering, ZuidZorg Eindhoven contact
Recensies
De zorg is hier opzich goed. Er is een groot nadeel. Je moet ondanks je een afspraak hebt hier altijd zeker 20-30 minuten wachten. En dan moet je ook nog 15 minuten eerder aanwezig zijn ivm wegen en meten. Het is dat de kinderen fijn kunnen spelen volop speelgoed anders was het heel vervelend om zolang te moeten wachten. Helaas zijn sommige kinderen blijkbaar niet instaat om zelf het speelgoed waar ze mee hebben gespeeld op te ruimen. Ook ruimen de ouders het speelgoed ook niet op. Zo moet de assistente regelmatig weer alles verzamelen en opruimen. Toch een kleine moeite om samen de ruimte netjes te houden?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid