facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZuidWestTV

ZuidWestTV

Info

de leukste omroep van ZuidWest Brabant

Geschiedenis

de leukste omroep van ZuidWest Brabant

Adres: Zuid Oostsingel 21, 4611 BB Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164-235823
ln.vttsewdiuz@ofni
Stad: Bergen op Zoom
Route: Zuid Oostsingel 21
Postcode: 4611 BB



op zoek naar gerelateerd: zuidwesttv live, www.zuidwesttv.nl gemist, zuidwest tv gids, zuidwest tv optocht bergen op zoom, zuidwest tv gemist, zuidwest tv maria ommegang, zuidwest tv ziggo, zuidwest tv welke zender
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camuse rentals Camuse rentals 686 meter Vertaald door Google Alles is in orde. Origineel Wszystko ok.
Recensies
Ben niet daar geweest. Ik Heb alleen gebeld om te vragen hoelaat de Maria Ommegang op Zuid-West-tv kwam. Was trouwens een mooie stoet. Alleen het geluid was slecht.
We weren al een tijd nauw samen met deze lokale en professionele zender om allerlei informatie bij senioren te krijgen en dat gaat heel prettig.
Leuke dingen tonen ze ook persoonlijk
Ik moet op mijn werk helaas naar jullie luisteren. Jullie zijn in mijn ogen het allerslechtste radiostation. Jullie draaien alleen oud muziek die nooit in de hitlijsten te vinden was.
Beste zuidWest TV , Een van mijn favorieten programma's is , N'Monumentje . Daarom mijn verzoek , kan de camera wat meer op de onderwerpen gericht zijn waarover Jan spreekt ? Jan en Peter hebben leuke koppen hoor maar, ik zie toch echt liever details van de bouwwerken . Met vriendelijke groet , Paul Brooijmans .
In de radiostudio geweest voor opname. Vriendelijke ontvangst. Gezellig. Je krijgt bijna het gevoel of je gewoon gezellig thuis op de bank aan het kletsen bent.
Fijne mensen en goede objectieve verslaggeving over onze regio.
Leuk interview gehad samen met Willem Jan Overgaauw met Kees Spikker
ik vind het leuk want mijn moeder werkt er maar het beeld mag wel wat beter
Mooie locatie, ruime parking
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid