facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZuidWestHoek College

ZuidWestHoek College

Info

ZuidWestHoek College (voorheen Mollercollege Zuidwesthoek, locatie Ossendrecht)

Geschiedenis

Het ZuidWestHoek College biedt Mavo en voorbereidend MBO aan. Tot oktober 2012 kende de school twee locaties, een in Ossendrecht en een in Hoogerheide (Mavo). Op de locatie in Ossendrecht is in oktober 2012 een nieuw schoolgebouw in gebruik genomen waarin de Mavo-afdeling is geïntegreerd. De locatie Hoogerheide is vanaf dat moment gesloten. Op dit moment kunt u de informatie over de Mavo-afdeling nog separaat vinden onder 'ZuidWestHoek College, voorheen Mollercollege Zuidwesthoek, Mavo-locatie Hoogerheide'. In de voorliggende 'vensters' vindt u de informatie over het ZuidWestHoek College, voorheen Mollercollege Zuidwesthoek, locatie Ossendrecht.



"School voor mavo en voorbereidend mbo in Ossendrecht."
Adres: onze lieve vrouwe ter duinenlaan 201, 4641 RM Ossendrecht
Telefoonnummer: 0164672302
Stad: Ossendrecht
Route: onze lieve vrouwe ter duinenlaan 201
Postcode: 4641 RM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Docenten ZuidWestHoek College, Intranet ZuidWestHoek College, ZuidWestHoek College vakanties, Zuidwesthoek dierenarts, ZuidWestHoek College vacatures, Zuidwesthoek College facebook, Inschrijven ZuidWestHoek College, Zuidwesthoek keuring
Recensies
Het verbaast me hoe slecht deze school geeft om je problemen, bijvoorbeeld met een kapotte laptop zeggen ze gewoon dat is jouw probleem dan ga ik ook niet mijn best doen om uitleg te geven. Verder zetten ze pas anderhalve week voor een toetsweek wat je moet leren of opeens 3 toetsen op 1 dag wat niet eens mag. Daarom raad ik af om naar deze school te gaan.
Super school onze zoon heeft een super kans gekregen zich te ontwikkelen waar hij naartoe wil Bedankt Toppers !!
Toen ik op die school zat was het slecht georganiseerd docenten die niet weten hoe ze een klas rustig moeten houden. Als je gepest werd zagen ze het door de fingers. Racistich opmerken vonden ze normaal maar als je voor jezelf opkwam dan werd je der uitgestuurd. Als je een kleurtje hebt raad ik je deze school af! Bij een toetsweek werd er pas een week van te voren of niet eens pas gezegd wat je moet leren. docenten horen je te motiveren niet naar benden te halen wat ze helaas hier deden.
illie school docenten luisteren niet naar je je mag je mening niet zeggen overall rated :2
de leraren luisteren nooit naar je mening want dan ga je de discussie aan. er word nooit goed uitgelegd alleen maar geschreeuw. je word depressief in de klas. als je niks verkeerd doet word je al der uitgestuurd. ik praat met ervaring. sommige leraren zitten in een vak waar ze niks van weten. toetsweken zijn altijd na vakantie. ze geven alles te laat aan. GEEN AANRADER
Een fijne school die mijn zoon prima heeft ondersteund. Ook tijdens de mindere periodes. De drive-inn diploma uitreiking was een gouden zet en ontzettend leuk ingevuld! Dankjewel voor de goede zorgen.
De school zelf is niet het probleem, heel kleurvol en gezellig, maar de docenten dat is het probleem, ongeveer 80% van deze leerkrachten kunnen niet les geven, ik raad deze school aan aan elke leerling die weinig over heeft voor zijn/haar toekomst.
Superleuke school,waar alles wordt gedaan om de interesses van je kind te triggeren
Hele goede school als je veel uitval wilt
goede school, leert er echt helemaal niks
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid