facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuiderzoet

Zuiderzoet

Geschiedenis

Kom eten en drinken met uitzicht op het kabbelende water van het zich prachtig uitstrekkende Eemmeer. Terwijl de koks hun kunsten openlijk vertonen in het kooktheater en het Franse mondaine leven plotseling wel heel dichtbij lijkt.

De menukaart is royaal van opzet: van salades tot bekende voorgerechten als carpaccio, van pasta-gerechten tot klassiekers als saté, van visgerechten tot ribeye van de grill, maar ook pizza's voor de jonge eter.



"Kom genieten aan het water in onze eigentijdse brasserie. Voor de liefhebber van de eenvoudige hap, maar ook voor de fijnproever die gaat voor het ware culinaire genot!"
Adres: Slingerweg 5 , Zeewolde 3896 LD, NL
Telefoonnummer: 036 538 2000
ln.teozrediuz@ofni
Stad: Zeewolde
Route: Slingerweg 5
Postcode: 3896 LD


Openingstijden

Maandag: 17:00-00:00
Dinsdag: 11:30-00:00
Woensdag: 11:30-00:00
Donderdag: 11:30-00:00
Vrijdag: 11:30-00:00
Zaterdag: 11:30-00:00
Zondag: 11:30-00:00


op zoek naar gerelateerd: zuiderzoet beachclub, restaurant zeewolde aan het water, zuiderzoet menukaart, slingerweg 5 zeewolde, zuiderzoet trouwen, restaurant eemhof, zuiderzoet kerst, zuiderzoet eigenaar
Recensies
WAT hebben wij onwijss genoten! Een lekkere Caesar salade & rib eye ! Vriendelijk personeel en een onwijs mooi uitzicht met de zonsondergang We raden het 200% aan! En komen zeker een keer terug, het is het waard.
Wat een goed, fijn, gezellig en sfeervol restaurant is Zuiderzoet. En als daarbij het personeel heel vriendelijk, attent en snel is dan maakt dit het helemaal af! Ook gesproken met de sympathieke eigenaar. Oh ja, het eten is ook erg goed. Uiteraard is dat heel belangrijk en zou ik eigenlijk als eerste moeten noemen. Maar de eerste indruk en de manier waarop je het restaurant weer verlaat zijn geheel op conto van de eerste complimenten. Ik hoop dat dit restaurant voldoende personeel kan blijven vinden om weer volledig los te gaan.
vriendelijk personeel maar erg duur ..ik vond de zeeplaat niet lekker helaas.. me schoonzus werd erg ziek van de vissoep. beetje jammer.. voor de rest mooi restaurant, alles netjes en fijne ligging
Heerlijk gegeten bij Zuiderzoet. De gastvrouw en bediening waren erg vriendelijk en snel. We hadden om 18:15 gereserveerd en om begonnen om 20:15 aan uet toetje. Prima tempo. Vooraf de Pappadum met tonijn is echt een aanrader, heerlijk verrassende combinatie en royaal belegd met tonijn en salade. Ook de garnalenkroketjes zijn erg goed op smaak en lekker krokant. De ribeye was mooi rood van binnen, dat vinden wij lekker, maar er werd niet gevraagd of we hem wilde hebben. Het visplateau had 3 soorten vis: rode mul, gamba's en zalm op een bedje van krieltjes en groenten, was mijn inziens voldoende. Toetje was ook erg lekker. Het is wat aan de prijs, maar wij vonden het geld het zeker waard!
Lekkerste broodje hamburger vind je hier!! Vriendelijk personeel en een mooie plek aan de haven. Toetjes zijn ook verrukkelijk :
Super locatie, vriendelijk personeel. Mooie sfeer. Ideale plek voor bedrijfsfeest en familiefeest.
Aan de haven geleden, dit exclusieve restaurant met mooie gerechten op het menu .. beetje prijzig maar niks te klagen over de verzorging hiervan, vriendelijk personeel, vlotte bediening
We waren een weekend uit op Center Parcs, op zaterdagavond hier gegeten. Erg vriendelijk personeel en het eten was heerlijk. Een paar dagen voordat we gingen eten gebeld om te vermelden dat er iemand jarig was. Ze hadden de tafel versierd, een 'Happy birthday' slinger opgehangen en zelfs een kaartje geschreven. Met het dessert een leuke verrassing voor de jarige, echt top gedaan! We komen graag terug.
Wat een fijn restaurant. Echt een aanrader. Prima kaart met mooie gerechten. Complimenten voor de chef. Zijn vis plateau was top verzorgd. Een fijn samengestelde wijnkaart en de bediening is op de hoogte van de smaken van de wijnen. We hebben heerlijk gegeten en gedronken. De bediening was uiterst vriendelijk en de gastvrouw dacht goed mee in onze wensen voor een tafel voor een onze relatief gezien grote groep.
Heerlijk restaurant. Ik zat een midweek in een waterfront suite van Center Parcs en dit restaurant was het dichtstbijzijnde. Pluspunt 1! Reserveren is hierbij wel een pré, ze zitten snel vol. Je kan hier heerlijk dineren, goede keuze in voor- en hoofdgerechten. Als nagerecht keuze uit diverse zoete desserts en lekkernij voor bij de koffie. Het voorgerecht met tonijn was helaas al uitverkocht. Ik was laat op de avond, dus dat kan gebeuren. Als hoofdgerecht had ik het visplateau met schelpjes, garnalen, rode mul, zalm en groentes. Dit was echt HEERLIJK. Zeker een aanrader. Het restaurant is modern ingericht en kijkt uit op de haven. Mooie plek, goede ambiance en heerlijk eten. Mocht ik in de buurt zijn dan kom ik zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid