facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuiderpoortbad

Zuiderpoortbad

Info

Zwemmen in Zuiderpoortbad

Voor zwemlessen, aquasporten, vrij(banen)zwemmen, trimzwemmen, Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) enz..

Geschiedenis

Zwemmen in Zuiderpoortbad

Voor zwemlessen, aquasporten, vrij(banen)zwemmen, trimzwemmen, Meer Bewegen Voor Ouderen (MBVO) enz. kunt u in het Zuiderpoortbad terecht.

De kosten zijn er relatief laag en er staan deskundige en volledig bevoegde zwemonderwijzers(essen)/ instructeurs(trices) klaar om u te begeleiden.
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen er terecht om ze veilig en op een plezierige wijze kennis te laten maken met het element water, zodanig dat u ze, na opgeleid te zijn voor het hedendaagse A, B en C diploma, veilig alleen kunt laten in welk zwembad dan ook.

Voor uw dagelijkse gezondheidsbevorderende portie beweging kunt u op verschillende tijden, m.n. ’s ochtends en ’s avonds terecht. In de weekenden zijn er vooral gezinsactiviteiten, waarbij door vader en/of moeder met kroost verder wordt geoefend én gespeeld natuurlijk.

Zwemclubs voor wedstrijdzwemmen en zwemmend redden en een duikclub zijn de voornaamste georganiseerde gebruikers van het Zuiderpoortbad.

Hebt u door een fysieke en/of lichamelijke beperking extra begeleiding nodig dan is “de Klimroos” op zaterdagochtenden wellicht wat voor u.
Openingstijden
Openingstijden zwembad zuiderpoortbad

Lekker ravotten in het water met vriendjes en vriendinnetjes, ongestoord baantjes trekken in het 25-meterbad of actief sporten, het kan allemaal in het Zuiderpoortbad.

Voor de kleintjes is er een apart kleuterbassin waarin zij veilig kunnen spetteren. Na het zwemmen is het heerlijk ontspannen op een van de relaxplekken met uitzicht op het zwembad of in de luxe horecavoorziening met uitzicht naar alle onderdelen van het sportcomplex.

Zuiderpoortbad heeft een horecagedeelte met een schitterend buitenterras, speeltuin, voetbalkooi en zwembad!

De speeltuin is dit jaar fors uitgebreid, en ook is er een nieuwe grasmat aangelegd!
Er is ook een grasvolleybalveld en voetbalkooi aangelegd om ook gedurende de zomer in vorm te blijven!

Adres: Sportlaan 7, 6021 KA Budel
Telefoonnummer: 31495492138
Stad: Budel
Route: Sportlaan 7
Postcode: 6021 KA



op zoek naar gerelateerd: Aquajoggen Budel, Reddingsbrigade Budel, Turnhal Budel, Zuiderpoortsport, Zuiderpoort sporthal, Zwembad reserveren, Recreatief zwemmen, Openingsuren zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aquadeck Aquadeck 2 km Al jaren een hele fijne en goede samenwerking met Aquadeck. Heel tevreden over de sam...
Recensies
Goe zwembad best wel leuk ook om te skaten leuk
Vind echt niet kunnen dat ze matrassen toelaten in het water nu met de Coronavirus is echt moeilijk om 1,5 meter afstand te houden zo,verder veel brutale kinderen en bad meesteres die hun gewoon hun gang laten gaan was veel beter voor dat kikkelstein het overnam
Goede accommodatie, netjes
Gewoon om dat je er lekker kunt zwemmen en niet te duur
Slecht, plafond vol schimmel wc's niet schoon, de juf had geen geduld en deed erg lelijk tegen de kinderen. De lessen die ik had betaald zijn niet allemaal gegeven en ik heb het geld niet terug gekregen.
De kleedruimten, douches en sanitair wordt verbouwd. Nou wordt het helemaal een mooi zwembad!
Juiste adres voor kinderen die zwemdiploma willen halen.
Zwembad. Niets meer of minder jammer genoeg
Zwem diploma van kleinzoon. Mooi zwembad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid