facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuider Apotheek Bemmel

"Uw medicijnen, onze zorg!"
Adres: Deken Dr Mulderstraat 2 E , Bemmel 6681 AB, NL
Telefoonnummer: 0481 454 460
Stad: Bemmel
Route: Deken Dr Mulderstraat 2 E
Postcode: 6681 AB



op zoek naar gerelateerd: Zuider Apotheek Huissen, Zuider Apotheek Hazenkamp, Zuider Apotheek Malvert, Zuider Apotheek Loovelden, Zuider Apotheek Doornenburg, Zuider Apotheek Nijmegen, Zuider Apotheek zilverkamp Huissen, Apotheek Brakkenstein
Recensies
In het centrum. Meestal erg stil, toch moet je regelmatig lang wachten. Ze hebben herhaalservice, maar dat werkt niet echt. In het verleden werd er vooraf een briefje gestuurd, nu niet meer, dus zelf bijhouden. Regelmatig worden hier fouten gemaakt. Medicijnen staan niet klaar volgens afspraak, verkeerde medicijnen, aantallen kloppen niet, je adres is veranderd, verkeerd knippen in de verpakking zodat lucht bij de medicijnen kan komen. Van één middel drie verschillende soorten, zie bijgevoegde foto's. De vierde Atorvastatine, dit jaar weer van Ranbaxy. In 2014 uit de handel genomen vanwege verontreinigingen. Bij vragen steevast het antwoord: dat heeft de apotheker zo bepaald. Wie is de apotheker? Niet buiten naast de deur, noch op de site! Dat was vroeger anders. Vervolg april 2018: Apotheker heeft contact opgenomen en "beterschap" beloofd!! Niet meer al dat geswitch met die zogenaamd dezelfde medicijnen en zeker géén geknip in de verpakking. Er komt een aantekening in de computer. Na een tijd blijkt dat er nog lustig veranderd wordt èn ook lustig dóór de verpakking wordt heengeknipt. Als je hier melding van maakt worden alleen maar de schouders opgetrokken. Dat noemt zich "Service" apotheek. Hoe diep kan deze apotheek nog zakken? NAN 5.2 In de apotheek is als regel een geregistreerd apotheker in persoon aanwezig. Bij niet-aanwezigheid in de apotheek is de bereikbaarheid van een geregistreerd apotheker geregeld. Toelichting De apotheker is voor de vervulling van zijn taken en verantwoordelijkheden als regel in persoon in de apotheek aanwezig. “Als regel” impliceert dat een apotheker voor zorgtaken, zoals thuisbezoek bij de patiënt of FTO, en professionele nascholing tijdens de openingstijden kortdurend afwezig kan zijn.
Geen vriendelijk personeel kan geen lachje af. Krijgt telkens voor mijn herhaal recept al twee maanden van te voren bericht. Is al minstens 4 keer aangepast maar dat werkt niet. Ook telkens andere merk van de medicijnen. Wordt je gebeld dat mijn eigenaren medicijnen weer leverbaar zijn kom ik ze halen zijn het weer anderen.
Wij worden hier altijd goed en vriendelijk geholpen. Met het wachten vind ik het erg meevallen. Vaak ook tijd om even te praten, dieper in de situatie te duiken, kortom, prettig. Ook soms tips voor buiten het medisch circuit bv. Probiotica die ook handig zijn.
Zeer onvriendelijk geholpen. Mijn 1e bezoek aan deze apotheek. Ik stap direct over is mijn voornemen. Heb dit nog nooit meegemaakt.
Goede locatie, maar dat is dan ook alles. Verder ontbreekt het aan service en personeel is ook niet echt vrolijk.
Fijn personeel behulpzaam en vroendelijk
Deskundige hulp, rustige sfeer, bedankt !
Niet zo'n goede begeleiding
Prima apotheek. Je wordt snel geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid