facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuidenwind coaching & training

Zuidenwind coaching & training

Info

Zuidenwind; soms een lichte verwarmende bries, soms een alles verplaatsende storm.

Geschiedenis

Counseling, Coaching en training.
Indien passend werken wij met behulp van de inzet van paarden.
Het doel is om deelnemers
te laten reflecteren op hun functioneren.
Deze vorm van feedback is heel direct.
Paarden zijn behulpzaam bij het versterken van authenticiteit.
Zij spiegelen niet alleen gedrag maar reageren ook op iemands
innerlijke houding en werkelijke intenties.Het paard helpt in feite de werkelijkheid te nemen zoals die zich aan jou als mens voordoet zonder oordeel. Dat is misschien wel de beste interventie die een coach iemand kan geven.
Indien paarden worden ingezet dan wordt gewerkt met één of meerdere paarden (afhankelijk van de leerdoelen/vraagstukken).
Het paard wordt niet bereden.
Ervaring met paarden is niet van belang.




"Coaching & Counseling, zowel in de werksfeer als privé.Ons doel is om deelnemers te laten reflecteren op hun functioneren en het effect daarvan.Methodes die we hierbij kunnen inzetten zijn o.a. DISC analyses, familie opstellingen, team begeleiding.Indien passend werken we ook met de inzet van paarden. De feedback die deze manier van werken oplevert is heel direct.Paarden zijn behulpzaam bij het versterken van authenticiteit. Zij spiegelen niet alleen gedrag maar reageren ook op iemands innerlijke houding en werkelijke intenties."
Adres: Heerstraat 17, 6285 AN Epen
Telefoonnummer: 0031(0)653890729 of 0031(0)623265935
Stad: Epen
Route: Heerstraat 17
Postcode: 6285 AN


Recensies
s leren kennen als 2 zeer kundige dames, die weten hoe ze om moeten gaan met paarden en mensen. Mijn Victor vond het altijd fijn in hun buurt te zijn, aangezien hij heel erg eenkennig is maar bij hun had hij daar geen last van. Ik ben erg bij dat ik deze 2 lieve dames ken en wens ze heel veel succes met hun bedrijf, zet hem op, dikke knuffel van Ineke en Victor
Zuidenwind heeft voor onze intervisiegroep een Clinic verzorgd over paardencoaching. De deelnemers waren verrast en enthousiast over de mogelijkheden en diepgang van deze vorm van coaching en onder de indruk van de professionaliteit en deskundigheid van Lea en Virginie.
Dit is de meest onbetrouwbare persoon ever. Doet zich voor als professional, is een en al gespeeld drama en bespeelt daarmee alles en iedereen. Ik raad je aan om hiermee niet in zee te gaan.
Zeer onder de indruk van de professionaliteit, deskundigheid en de resultaten van de coaching!
Fijne coaches die perfect invulling geven aan de behoefte van een klant.
Vertaald door Google Dit is een ervaring die iedereen op zijn bucketlist zou moeten hebben! Origineel This is an expierence everyone should have on their bucketlist!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid