facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

Info

Golfbaan Wittem (ZLG&CC) - de mooiste baan in Zuid-Limburg.
Interesse in lidmaatschap? Zie onze website voor aantrekkelijke introductie tarieven!

Geschiedenis

Een fantastische baan met 2 kenmerken, oude in 1956 ontworpen bosholes, waar u 's ochtends de reeën over de baan ziet lopen...daarnaast de 2e negen met fraaie vergezichten over het authentieke Limburgse landschap.
Ons postadres is Aubelsweg 1. Komt u uit het Noordoosten via de A76 (afrit Vaals), dan leidt navigatieapparatuur u vaak via Schweiberg, over een steile onverharde weg die verboden is voor auto’s.
Gebruik daarom als navigatieadres:

Gulpen-Wittem, Landsrade 1

Adres: GPS Landsrade 1, 6281 PC Gulpen
Telefoonnummer: +31434551254
Stad: Gulpen
Route: GPS Landsrade 1
Postcode: 6281 PC



op zoek naar gerelateerd: Golf Zuid Limburg, Golf Wittem kalender, Greenfee aanbiedingen Limburg, Golfbaan Wittem, Zlgolf Leden, Golfbaan Mechelen Limburg, Aubelsweg 1 Gulpen, Golf en Country Club
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuid-Limburgse Golf & Countryclub Wittem Zuid-Limburgse Golf & Countryclub Wittem 342 meter Prachtige baan, leuke ontvangst en super Marshall
La Navicella La Navicella 2 km Voor uw droomvakantie in Bella Italia met Nederlands sprekende agent op locatie in It...
Gulpener Ongefilterd, online Gulpener Ongefilterd, online 2 km Vanaf 2019 gaat PUURZAAM verder als Gulpener Ongefilterd op het web.
Taxi Sam Taxi Sam 3 km Mijn vrouw was lelijk ten val gekomen in de afdaling van de Schilberg in Slenaken doo...
Recensies
Pareltje in het zuiden van het land. Deels smalle vlakke bosbaan en deels open en heuvelachtig. Uitdagende greens en diversiteit aan holes. Zeker een golf bezoekje waard. Horeca uitstekend, personeel vriendelijk en vlot. Keuken is meer dan goed.
Mooie baan, al paar keer eerder geweest. Soms wat lange afstanden tussen holes, maar verder lekker spelen. Geen makkelijke baan, dus leuk. Zeer vriendelijke ontvangst, maar verouderd clubhuis. Geen gebruik gemaakt van de DR, maar die zag er troosteloos uit. "Oorspronkelijke staat" of "authentieke accenten" is leuk, maar verlopen niet.
Prachtige golfbaan.Gelegen op de heuvels in bosrijk gebied van heuvelland.mooie vergezichten.Gezellig clubhuis met mooie terras
Zeer mooie baan, duidelijk veel onderhoud. Het clubhuis heeft wel echt weinig sfeer wc’s zijn bijv oud en slecht onderhouden en je zit daar niet leuk op een zonnige terras. Er vallen namelijk daar net te veel bomen overheen.
Mooie baan, helaas nog niet gespeeld maar dat komen we voor terug. Leuk clubhuis met lekkere vlaaien!
Mooie, klassieke golfbaan op een fraaie plek in het Zuid Limburgse heuvelland. Nog een traditionele ledenclub, maar wel van deze tijd. Veel rust en ruimte. Geen commerciële activiteiten. Greenfeegasten en jeugd zijn er van harte welkom.
Prachtige golfbaan, met een schitterende baan gelegen in een mooi gebied
Mooie golfbaan in zeer rustige omgeving. Te bereiken via een doodlopende bosweg, stilte alom. Zeer ontspannen sfeer, tee-tijden zijn er eigenlijk niet, je sluit gewoon aan. Driving range gratis. De baan is behoorlijk uitdagend en kent een paar bijzondere holes. Met name hole 12 is "anders dan anders" : blinde afslag over een steile helling. Dan een slag met neerwaartse ligging die je over een meertje moet zien te krijgen waarbij de green juist weer bovenaan een helling ligt. Niet uit te leggen, ga zelf maar eens kijken :-. Lastige bunkers wel met hard, grof zand, dat waren we niet gewend. Rest nog een culinair pluspunt : het restaurant, passend Wittem 19 geheten. De keuken is meer dan uitstekend, onze kalfsoester was top. Interessante wijnkaart met uitsluitend Italiaans wijnen.
Wat een mooie baan! Heerlijk lange holes en brede fairways in een prachtige omgeving
Heerlijk rustige omgeving en mooie baan. Wel heuvelachtig, maar heerlijk genoten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid