facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZSM Muiderberg

ZSM Muiderberg

Info

Zaalsportclub Muiderberg

Geschiedenis

ZSM verzorgt een groot aantal zaalsporten en activiteiten in De Rijver in Muiderberg. Jeugdgym, Turnen, Bodyshape, Conditietraining, Seniorengym....

Adres: Nienhuis Ruijskade 26, 1399 HH Muiderberg
Telefoonnummer: 0653163955
Stad: Muiderberg
Route: Nienhuis Ruijskade 26
Postcode: 1399 HH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watersportvereniging Muiderberg Watersportvereniging Muiderberg 264 meter Watersportvereniging Muiderberg. Ons doel: plezier in de watersport bijbrengen!
Surfin Muiderberg Surfin Muiderberg 276 meter Windsurfles en watersportevenementen
TV de Hakkelaars TV de Hakkelaars 1 km Supergezellige vereniging met hele gave nieuwe Padelbanen. En goed verzorgd door Noll...
Hippisch Centrum Muiderberg Hippisch Centrum Muiderberg 1 km Ik heb op meerdere maneges gereden en tot nu bij Any Dale de beste lessen en begeleid...
Recensies
Super gezellige dorpsclub. Goede sfeer. Aandacht voor de ontwikkeling van de jeugd en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Er zijn enthousiaste Professionele trainers die de jongens en meiden op een plezierige manier training geven. Kantine is ook recent gemoderniseerd en ziet er top uit.
Wat een fijne club, onze jongens spelen er met plezier en ik kan mooi een rondje door t bos lopen als er training is. De kantine is ook een fijne plek om te zijn. De trainers hebben oog voor de kinderen én willen ze leren goed leuk en samen te voetballen. Wat wil je nog meer?
Onze zoon wilde graag voetballen en mocht gratis meedoen bij ‘de mini’s’ om zo te kijken of hij het leuk vond. Nu traint en speelt hij al wedstrijden met JO8 onder een goede begeleiding van een gediplomeerde trainers groep. Heerlijke club.
schitterende club, fantastisch ontvangst en sportieve teams.
Super gezellige, kleinschalige voetbalclub in Muiderberg, vlakbij Almere Poort. Ervaren trainers en begeleiding van de jonge kids. Leuke sfeer in het clubgebouw, aanrader!
Leuke club! Goede balans sportiviteit, solidariteit en prestaties. Zou mn kids er zo laten voetballen :
Hele leuke/gezelige club!
Fantastische club! Mooie kantine en de omgeving is een plaatje. Tevens een zaaltje tot hun beschikking wat het uniek maakt..
Veld waar je leuk in je vrije tijd kan ballen, en natuurlijk de hartstikke professionele trainingen en wedstrijden ; Met mooie opgeknapte kantine. Altijd gezellig voor jong en oud.
Leuke en gezellige vereniging. Altijd leuk om hier te voetballen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid