facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zozeker Verzekeringen B.V.

Zozeker Verzekeringen B.V.

Info

Zozeker Verzekeringen B.V. is een modern verzekeringskantoor dat zich onderscheid in persoonlijke aandacht.



"Zozeker verzekeringen en hypotheken is een innovatieve tussenpersoon en daarmee kun jij je voordeel pakken. Veel lagere kosten dan gebruikelijk en speciale afspraken met verzekeraars bespaart je al snel honderden Euro's per jaar."
Adres: Voltweg 13, 8071CZ Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341747002
Stad: Nunspeet
Route: Voltweg 13
Postcode: 8071CZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwkundig teken- en adviesbureau BNL Bouwkundig teken- en adviesbureau BNL 650 meter Fijne en hulpvaardige architect hele goede ervaring.
Marketing AB&C Marketing AB&C 2 km Meer uit uw Marketing halen? Wij ondersteunen u graag. Marketing AB&C staat voor Adv...
Schipper & Oosterwijk - Partners in communicatie Schipper & Oosterwijk - Partners in communic... 3 km Schipper & Oosterwijk is de partner in communicatie voor mensen en organisaties in he...
Recensies
Voor een eerlijk advies bij een adviseur die snel reageert en altijd voor je klaar staat met verstand van zaken moet je zeker bij Zozeker zijn. Dave staat al jaren voor ons klaar en nu hij zelfstandig verder is gegaan blijven wij vaste klant!
Uitstekende service, zelfs buiten kantooruren nog contact gehad en keuring geholpen. Ook als het ingewikkeld is word de tijd voor je genomen. Inmiddels twee autoverzekeringen zakelijk en privé lopen en beide werden in no-time geregeld en zeker niet te duur!
Ik kan ZoZeker van harte aanbevelen. Dave weet waar hij het over heeft en staat echt klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Oprecht advies waar je wat aan hebt!
Dave is betrouwbaar en zorgt voor een goede snelle afhandeling.
goed bedrijf. eerlijk en goed advies!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid