facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zowiezo Kinderopvang

Zowiezo Kinderopvang

Info

ZoWieZo Kinderopvang Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang en Gastouderopvang in Noord-Holland

Geschiedenis

Welkom bij ZoWieZo Kinderopvang & Kraamzorg

Fijn dat je ons hebt gevonden op Facebook. Bij ons kun je terecht voor professionele kinderopvang. Wij bieden opvang aan je kind(eren) wanneer je bijvoorbeeld werkt of studeert. Je kunt kiezen voor gastouderopvang. Dit kan bij je thuis of bij de Gastouder thuis.

Verder bieden onze kinderdagverblijven speelse opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Na hun vierde jaar kunnen ze doorstromen naar onze buitenschoolse opvang. ZoWieZo heeft verschillende locaties in Hoorn, Wognum en Zuid-Scharwoude.

Adres: Kerkstraat 35, 1687 AL Wognum
Telefoonnummer: 0229-574885
Stad: Wognum
Route: Kerkstraat 35
Postcode: 1687 AL



op zoek naar gerelateerd: Zowiezo Inloggen, Facebook Zowiezo, Zowiezo Noord Scharwoude, Kinderopvang Hoorn, 24 uurs kinderopvang Hoorn, Kinderopvang Zuid-Scharwoude, Kinderopvang Madeliefje, SKIK Kinderopvang
Recensies
Sinds ik kleinkinderen heb De oudste is nu 11 jaar jaar, pas ik op met bemiddeling van ZoWieZo en dat tot volle tevredenheid. Is er wat, ze bellen mij of ik hun en opgelost. Cursussen en info alles mogelijk en gezellig team, ook voor de bso en vso.
gewoon een top burau voor de vraagouder en voor de gastouder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid