facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zoutkamer Veenendaal

Zoutkamer Veenendaal

Info

Astma, COPD, Bronchitis, Psoriasis of andere luchtweg- of huidproblemen? Dan is halotherapie iets voor u! Door onze zoutbehandeling krijgt u meer lucht.

Geschiedenis

De behandeling met halotherapie (een versterkende behandeling met zoute lucht, helpt om ontsteking, bacteriële infectie, overdadig slijmvorming, spastische verschijnselen (spastische verschijnselen van de bronchiën), en grote gevoeligheid van de ademhalingsorganen tegen te gaan die het ademhalingssysteem nadelig beïnvloeden.

Na een serie sessies met halotherapie, verbetert de klinische conditie bij de meeste patiënten en verdwijnen of verminderen de negatieve verschijnselen aanwijsbaar. (Zoals benauwdheid, aanhoudende hoest, kortademigheid, stress, taai slijm in keel en longen oplossen.) In een ontwikkelde Zoutkamer, wordt op basis van de zuivere natuurlijke zoutvorm via een dry aerosol het fijne zout in een gecontroleerde concentratie ingeademd. De lucht in onze zoutkamer is materie en straling vrij.

Via continue monitoren met sensoren wordt het microklimaat, luchtvochtigheid, temperatuur en zoutconcentratie geregeld. De hoeveelheid ingeademde zoutdeeltjes komen niet boven een natuurlijke grens. De hoeveelheid bedraagt 10mg/m³. Deze concentratie worden ook aangetroffen in natuurlijke zoutmijnen en zoutgrotten, waar in andere landen klinieken in gevestigd zijn.

Dit is een medicijn vrije behandeling en dient als aanvulling op medicinale therapie. Al is wel gebleken dat na verloop van tijd, in overleg met specialist of huisarts medicatie afgebouwd kan worden.

Dit natuurzout komt als gevolg van de kleine deeltjesgrootte zelfs in onderste luchtwegen en longen terecht (in de longblaasjes). De verhoogde zoutconcentraties in de bronchiën en alveoli zorgen voor een uitstekend, verhogend slijmoplossend effect. Het bijzonder fijne zout doodt ook vanwege zijn anti-inflammatoire werking (ontstekingsremmende werking), bacteriën en schimmels en versterkt het immuunsysteem. Op natuurlijke wijze worden de slijmvliezen in de keel, neus en keel behandeld.
Maar ook PREVENTIEF heeft het zijn effect bewezen. Gezonde mensen en vooral kinderen krijgen door het versterken van het slijmvlies van de bronchiën een infectie-preventief beschermend effect. Het natuurlijke afweersysteem wordt gestimuleerd.

Adres: Het Overslag 66, 3906 AC Veenendaal
Telefoonnummer: 0318 - 76 90 63
Stad: Veenendaal
Route: Het Overslag 66
Postcode: 3906 AC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 19:00
Dinsdag: 10:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 19:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Zoutkamer Veenendaal Tarieven, Zoutkamer Soest, Zoutkamer ervaringen, Zoutkamer Tarieven, Zoutkamers in Nederland, Zoutkamer astma, Zoutkamer Ede, Zoutkamer thuis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportmassage En massagetherapie Marianne Sportmassage En massagetherapie Marianne 652 meter Marianne is een echte aanrader. Ik heb een tijd lang mijn schouders en rug helemaal v...
De Palm Woon- en Zorginstelling De Palm Woon- en Zorginstelling 2 km Op de Palm bieden we dagbesteding voor eenzame en dementerende ouderen. Huiselijkheid...
Oligo-Pharma B.V. Oligo-Pharma B.V. 3 km Veelzijdig met voedingssupplementen Wij leveren inmiddels aan meer dan 20 jaar voedi...
Recensies
Het helpt voor astma en andere longziekte om je slijm los te maken en na een poosje te verminderen. Minder moe makelijker ademhalen. Zeker aanbevolen. Allemaal met gepaste afstand. Alles word ontsmet. Vriendelijke begripvolle mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid