facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZOUT Media

ZOUT Media

Info

Reclamebureau ZOUT Media: voor smaakvolle communicatie. Grafisch Ontwerp, Websites, Social Media, Merkenconcept

Geschiedenis

Zout geeft smaak, dat proef je meteen. Wij heten ZOUT Media omdat we smaakvolle reclame maken en omdat we mooie oplossingen bedenken voor onze klanten.

Reclame waarmee je je doelgroep bereikt en waarmee je resultaat boekt. Van een sterk merkconcept tot conceptdragers zoals huisstijl, brochure, social media of website.

ZOUT werkt met vier man vanuit 'Het Ondernemerseiland' in Middelharnis. Kom een keer langs voor een kopje thee of koffie!




"Reclamebureau op Goeree-Overflakkee gericht op ontwerp, websites en online marketing.Wij zijn het creatieve team dat jouw merk en marketing vooruit stuwt. Vakmensen die hard gaan, voor jou.We houden van aanpakken en doorpakken. Niet lullen maar poetsen. Want naast de brains die we in huis hebben zijn we echte doeners. Wij geloven dat we met onze kennis en ervaring jouw bedrijf verder kunnen brengen. Interesse? Laten we kennismaken!"
Adres: Oosthavendijk 46, 3241 LK Middelharnis
Telefoonnummer: 0187642164
Stad: Middelharnis
Route: Oosthavendijk 46
Postcode: 3241 LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maerke - creatie en communicatie Maerke - creatie en communicatie 2 km bij Mærke vind je alle oplossingen voor jouw marketingwensen, van concept tot en met ...
Recensies
Hele goede ervaringen met Zoutmedia. Echte profs die van aanpakken weten. Ze spelen een cruciale rol bij de groei en optimalisatie van Droogijs-shop.nl
Zeer tevreden over Dirk en Esther van Zout Media. Denken met je mee, creatief, kunnen leuke nieuwe acties verzinnen, out of the box, betaalbaar, snel, hoge kwaliteit, innovatief. Werk al meer dan 5 jaar met ze samen.
Top klein professioneel en geduldig team. Oog voor detail, echte vakmensen.
Topbedrijf, zij zorgen voor veel traffic
Tevreden over de dienstverlening. Korte lijnen naar de medewerkers en prima periodieke overleggen over onze website en uitingen.
Scherpe offerte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid