facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgvilla Decor

Zorgvilla Decor

Info

In Zorgvilla Decor werken we vanuit een sterke en duidelijke visie op zorg. Goede en waardevolle zorg voor ouderen in de laatste fase van hun leven.

Geschiedenis

Zorgvilla Decor heeft als doelstelling, het bieden van woon-, zorg- en opvangvoorzieningen en richt zich op u die tijdelijk, permanent of slechts enkele dagen per week afhankelijk bent van zorg. Deze zorg wordt u geboden in een huiselijke kleinschalige persoonlijke omgeving.

Adres: Amsterdamseweg 60, 6712 GK EDE GLD., 6712 GK Ede
Telefoonnummer: 0318-645186
Stad: Ede
Route: Amsterdamseweg 60, 6712 GK EDE GLD.
Postcode: 6712 GK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Bethanië Stichting Bethanië 1 km Het is goed voor ook Elkaar fijn personeel.
Recensies
Super 24 uurs verzorging. Veel aandacht aan de menselijke kant van degene die verpleging benodigd heeft. Geen nummer, 110% aandacht voor de mens en de zorg die hij of zij benodigd heeft, elk individu vraagt om unieke aandacht en zorg. Dat leveren zij dagelijks. Een aanrader, helemaal top!
Tijd en aandacht voor de bewoners. Je kan en mag je gevoel voor de medemens laten zien. Ik krijg er een warm gevoel van.
Erg liefdevolle en persoonlijke zorg. Deze zorginstelling is zeker aan te raden!
Een fijne plek voor mij als werknemer. Een warm huis waar we met en voor elkaar zorgen, delen en tijd maken voor elkaar. Samen zijn en respect hebben voor elkaar. Een plek om te leren en heel dankbaar voor te zijn.
Geweldige zorg en ontzettend mooi, ik raad het iedereen aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid