facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZorgSaam Lopers Company

ZorgSaam Lopers Company

Info

Hét adres voor het specialistisch aanmeten van hardloop- en wandelschoenen in de regio Twente & Salland. In een sportieve omgeving op sportpark de Voordam

Geschiedenis

De basis voor blessurevrij hardlopen of wandelen ligt bij het gebruik van functioneel juiste hardloop- of wandelschoenen. Deze schoenen worden bij ons aangemeten door deskundig en uit ervaring sprekend personeel. Wij werken met de nieuwste technologieën en ideeën en willen er Samen voor Zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van blessurevrij sporten op elk gewenst niveau.
En mocht u toch een blessure hebben of krijgen? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres! ZorgSaam Sport bevindt zich namelijk onder één dak met een team van (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, (sport)podotherapeuten en een (sport)diëtist die gezamenlijk zullen werken om uw blessure te verhelpen.



"ZorgSaam Lopers Company Hellendoorn is dé specialist voor de Twentse en Sallandse hardlopers , trailrunners en wandelaars. Ons doel is om onze klanten blessurevrij te laten lopen en samen een perfecte hardloop-, wandel- of trilschoen aan te metenUniek conceptOnze winkel deelt het pand samen met de fysiotherapeuten, de sportpodotherapeut en de sportdiëtisten van ZorgSaam. Door specialistische kennis met elkaar delen, kunnen we u nog beter informeren en adviseren.LoopanalyseOnze verkoopadviseurs nemen altijd een uitgebreide loopanalyse af. Tevens beoordelen wij of er factoren zijn die er aan bij dragen dat u blessurevrij kunt lopen en eventueel uw prestaties positief kunnen beïnvloeden."
Adres: Koemaste 2C, 7447AV Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548226222
Stad: Hellendoorn
Route: Koemaste 2C
Postcode: 7447AV



op zoek naar gerelateerd: Sportschoenen Hellendoorn, Hardloopclinic Nijverdal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landgoed Schuilenburg Landgoed Schuilenburg 2 km Fluisterbootje gehuurd en over de Regge gevaren. Prachtige route, geen rondje, dus we...
Recensies
Van de week geweest. Mooie winkel die netjes is verzorgd. Kwam voor wat aanbieding schoenen en als fanatieke loper wist wat ik nodig had. Normaal kun je een loopanalyse laten doen waardoor je weet welk type schoen geschikt voor je is. Zelf ging ik de deur uit met twee paar schoenen 1 voor het asfalt en de andere voor de onverharde verharde paden. Bedankt voor de service en wellicht tot de volgende keer.
Altijd fijn om met een goed gevoel een winkel uit te lopen. Je denkt 'ach kan nog wel met de huidige schoenen', totdat Daan er 5 uit het rek trekt die allemaal stuk voor stuk beter lopen. Na het bekijken van de oude schoenen, mijn verhaal aangehoord te hebben, de juiste vragen te stellen en de nodige film-beoordeling, weet Daan haarscherp en met een glimlach, analyse en advies te geven. Daarbij niet mijn persoonlijke voorkeuren uit het oog verloren. Ook het stukje loophouding van je hele lichaam geeft inzicht en bewustwording. Ik heb er zin in om weer km te maken. Bedankt voor de professionele en relaxte ochtend en natuurlijk de koffie. Groet Pieter
Heel prettig en kundig geholpen. Medewerker had veel verstand van zaken. Wist goed welke schoenen passen bij welk type loper en nam uitgebreid de tijd voor mij om verschillende schoenen te proberen. Ruim aanbod, zelf in mijn kleine maat. Erg blij met mijn aankoop!
Uitstekend geadviseerd De service is uitstekend. Er wordt moeite gedaan om de juiste oplossing te vinden voor een probleem.
Fantastische collectie voor wandelen en alle snellere varianten. Met de hulp van Daan of Stella ga je altijd wel met een goed zittende schoen naar huis.
Goede kennis en uitleg voor je Hardloopschoenen. Dochter weer blij met haar nieuwe schoenen
Ik heb een heel goed advies gehad. Meerdere merken kunnen proberen om goed het verschil te voelen. Van ASICS naar Saucony, wie had dat gedacht? Ik ben blij met mijn aankoop. Dus je krijgt aandacht, zorg en advies wat niks extra’s kost. Dat is nog eens service
Deskundige analyse en goed advies voor de aankoop van nieuwe hardloopschoenen. Ook een ruim assortiment, waardoor iedere loper hier terecht kan voor de juiste schoenen.
Ik ben heel prettig geholpen en ik zou zelf niet hebben kunnen kiezen/weten, welke schoen voor mij geschikt zou zijn. Daarom ben ik blij met de manier waarop er gekeken werd via de camera etc. en er uiteindelijk een geschikte schoen gekocht kon worden. Ik hoop nog veel plezier te beleven aan de schoenen en aan het wandelen.
Zojuist blij thuis gekomen met mijn nieuwe hardloopschoenen. Ik ben super geholpen. Voor de loopanalyse werd alle tijd genomen die nodig was. Ook werd mij geadviseerd om te werken aan mijn stabiliteit, om minder kans op blessures te krijgen en dus meer en langer hardloop plezier te hebben. Over een tijdje ben ik toe aan nieuwe trailschoenen, en kom ik zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid