facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgresidentie Zonneburg

Info

Zonneburg biedt sinds 1994 zorg van hoog kwaliteitsniveau, gekoppeld aan comfortabel wonen in een van de vier kleinschalige woonvoorzieningen.

Geschiedenis

Zorgresidentie Zonneburg heeft een visie. En die is helder.
Mensen verschillen van elkaar. In levensgewoonten en overtuigingen. In normen, waarden en in gebruiken. Vanwege verschillende sociale en culturele achtergronden en geloofsovertuigingen.

Daarom worden mensen bij ons beschouwd als individuen en met respect benaderd. De mening en de belevingswereld van de bewoner worden door onze medewerkers intact gelaten. Deze vormen het uitgangspunt voor de omgang met en verzorging van de bewoners. Bij Zorgresidentie Zonneburg houden we ons verre van betutteling.

Huiselijke omgeving
Goede zorg en service in een huiselijke omgeving. Daar staan wij voor. Wij benaderen zoveel mogelijk de thuissituatie in aankleding, bejegening en sfeer. Zorgresidentie Zonneburg staat garant voor kleinschalig wonen, veel huiselijkheid en optimale privacy voor onze bewoners.

Bij Zorgresidentie Zonneburg staan de wensen van de cliënt centraal. Deze nemen we vooraf en in overleg op in een persoonlijk zorgplan. Zo blijven uw levensritme en uw gewoontes gewaarborgd.

Als de behoefte aan zorg verandert, dan kunt u gewoon in Zorgresidentie Zonneburg blijven wonen. Wij zullen de veranderingen met u bespreken en in het zorgplan verwerken. Wij streven voor u naar zo lang mogelijke zelfstandigheid.

Adres: Emmalaan 2, 3972 EZ Driebergen
Telefoonnummer: 088 0185400
Stad: Driebergen
Route: Emmalaan 2
Postcode: 3972 EZ


Recensies
Hier werkt mijn vrouw al jaren met veel plezier. Leuk team met allemaal veel ervaring
Net bedrijf! Zeer vakkundig personeel
Mijn oom De heer Hendriksen heeft ruim 5 jaar in Zonneburg gelegen i.v.m. een hersenbloeding. Ik, zijn nicht, ben bijna elke dag bij hem op bezoek geweest. Ik heb dus heel veel gezien, wat niet altijd positief was. Er zijn een aantal verpleegsters, die hem ongelooflijk liefdevol behandeld hebben. Ome Jan was dol op hen. Een dikke pluim voor beiden. Als zij er niet waren geweest, had ik hem hoogstwaarschijnlijk weggehaald. Ondanks de kleine instelling is hij op 01 april j.l aan corona overleden. Dit had niet gemogen voor een prive- instelling die veel geld kost per maand!!
Liefdevol en zorgzaam personeel!
Zeer professioneel in de zorg
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid