facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ZorgMies Ridderkerk

Info

Mantelzorg Ridderkerk, ondersteuning bij de dagelijkse activiteiten.ZorgMies is gespecialiseerd in particuliere zorg aan huis. Een ZorgMies maakt het leven leuker.



"ZorgMies Nederland is gespecialiseerd in mantelzorgondersteuning. Onze zorg sluit aan bij het gewenste dagritme, op de momenten dat u dat wenst. Persoonlijke aandacht, zorgzaamheid en respect staan daarbij voorop. Want wij geloven in de persoonlijke klik. Dat is niet alleen prettig, maar in onze ogen van essentieel belang. Onze dienstverlening is gericht op zorgvragers van alle leeftijden. Bij elke zorgvraag - of die nu voor uw kinderen, uw vader en/of moeder of uzelf is - zoeken wij de juiste zorgverlener. Onze ZorgMiesen leveren zorg aan huis, zij zijn betrokken, behulpzaam en bieden een luisterend oor. Dat maakt het leven net wat aangenamer als zij of hij langs komt.ZorgMies maakt het leven leuker!"
Adres:
Telefoonnummer: +31180783560
Stad: Bolnes



op zoek naar gerelateerd: ZorgMies Rotterdam, ZorgMies vacatures, ZorgMies Nederland, ZorgMies dordrecht, Wat kost een ZorgMies, ZorgMies Geldrop, ZorgMies Deventer, ZorgMies Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Skadi Paints Skadi Paints 1 km Skadi Paints is een "Private Label" opgericht door vakschilders. Ons assortiment word...
Sensoristiel Sensoristiel 3 km Uw rust, mijn zorg! betaalbare handgemaakte, op het individu afgestemde verzwaringsde...
Vuijk Advies Vuijk Advies 3 km René is duidelijk een ervaren professional: weet waar hij het over heeft, reageert en...
Alishah Alishah 6 km Wil jij iets leuks doen in je vrije tijd of wil je graag een van ons cursussen volgen...
Recensies
Ik ben sollicitant als mantelzorgondersteuning en heb ik vandaag afspraak gemaakt voor huisbezoek met Zorgmies,helaas kreeg ik echt niet sympathiek reactie van 2 vrouwen tijden huisbezoek die gelijk negatief beoordelingen over mijn thuissituatie en gelijk weggegaan zonder nader bericht gelaten. Wij ik en mijn man zijn bezig met verbouwen van het zolder en wij hebben laminaat en tegels neergelegd in de gang en woonkamer dan heb ik al verteld aan hun tijden bezoek.U kunt toch niet zo maar negatief beoordelen over wie ben ik ik zonder kennismaking uit te voeren. In opzicht mijn thuissituatie is ok en niks mis mee omdat ik heb zelf kinderen die zit nog bij het school tijden afspraak. Dus de reactie van 2 vrouwen van Zorgmies is erg overdreven!!! Ik heb speciaal tijd gemaakt voor deze afspraak en zij heeft 1x de afspraak verzetten vanwege fout van dubbel afspraak dus gewoon weer mijn tijd verspillen.Deze is de eerste slecht ervaring vanwege heb ik zeft al veel werkervaring bij verschillende thuiszorgorganisatie.Dus 2 vrouwen van Zorgmies moet niet gelijk negatief beoordelingen zonder te weten wie ben ik LIEVE MENSEN LET GOED OP : Voor wie degene die e gesolliciteerd naar Zorgmies dan beter u een baan zoeken via andere  zorginstellingen maar niet via Zorgmies zodat u geen slecht ervaring heeft zoals ik. Als zorgmies zo slecht kandidaat van mantelzorgondersteuning behandelen dan twijfel ik hoe zorgmies de ouderen mensen of cliënten een goede zorg krijgen  van zorgmies ????. Dan gaat alleen over geld verdienen bekostigen van eigen middelen of persoonsgebonden budget Pgb voor Zorgmies!.
Heel fijne ervaring! Denken erg mee, waardoor zij zorg op maat bieden.
Ik vind het hartstikke leuk om te doen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid