facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorggroep Crabbehoff

Zorggroep Crabbehoff

Info

Zorggroep Crabbehoff staat klaar voor alle ouderen en kwetsbare mensen die op zoek zijn naar diensten op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Adres: Groen van Prinstererweg 38, 3317 SP Dordrecht
Telefoonnummer: 078 652 88 88
Stad: Dordrecht
Route: Groen van Prinstererweg 38
Postcode: 3317 SP



op zoek naar gerelateerd: Verzorgingshuis Dordrecht Dubbeldam, Verzorgingshuis Dordrecht Crabbehof, Crabbehof Dordrecht adres, Verzorgingshuis Dordrecht vacatures, Particulier verzorgingshuis Dordrecht, Crabbehoven revalidatie, PZC Dordrecht vacatures, PZC Dordrecht Dubbelmonde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Parkhuis Het Parkhuis 3 km Geweldige vereniging met de beste zorgzame mensen.
De Merwelanden De Merwelanden 4 km Woon- en Zorgcentrum De Merwelanden uit Dordrecht: zorgeloos wonen, volop in het leve...
Pedicure Drechtsteden Pedicure Drechtsteden 5 km Hele fijne sfeer Patricia heeft veel kennis van zaken was dan ook snel van mijn probl...
Depse Zorg Depse Zorg 5 km
Recensies
Langzaam weer open..warm + hartelijk welkom
Mijn vader heeft op de afdeling Amerylis gezeten. Een fantastische afdeling met fantastische medewerkers. Iedereen was even aardig voor zowel mijn vader als voor ons. Er werd tijd genomen voor de vragen die we hadden. Het team was alert op de problematiek van mijn vader en handelde hierna.
Vorige week kwam ik op bezoek. Lag er allemaal post van clienten, of anderen op de bali. Niet echt handig. U snapt wel waarom.
In afbouw, als álle verpleegtehuizen. Meer revalidatie plaatsen, minder verpleegbedden, zwaar onderbemenst al meer en meer sedert ca. 2006. Een hele aanleun woningen groep al moeten afstoten. Dank aan de Neo-Liberale zelfs aanstormende Neo-Fascistische verneukeronomie.
Te streng-geloving. Mijn atheïstische grootmoeder werd gedwongen deel te nemen aan het gebed en is meermaals onder druk gezet om mee naar de kerk te gaan.
Horror plek ... Mijn Ma heeft er helaas paar weken moeten revalideren ...
Goede voorlichting en uitgebreide rondleiding. Netto kamers en goede sfeer. Hoop de ook de zorg zo goed is en er snel een plaatsje is voor mijn man.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid