facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgeloos Personeelsdiensten

Info

Zorgeloos Personeelsdiensten is betrouwbaar en flexibel.
Wij verzorgen de inzet van zorgprofessionals voor:
- Geestelijke gezondheidszorg
- Gehandicaptenzorg
- Verslavingszorg
- Ouderenzorg

Adres:
Stad: Zutphen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lola & Jo Lola & Jo 4 km Speciale honden voor bijzondere mensen
Ixta Noa Zutphen Ixta Noa Zutphen 4 km 2 jaar steun ervaren bij Ixta Noa in Nijmegen. Tot dat ik een afspraak had waarbij ik...
Recensies
Bij Zorgeloos is er veel persoonlijk contact waardoor er in de samenwerking goed wordt afgestemd waar je voorkeur ligt om te werken. Daarom is het een fijn bureau om diensten voor te draaien!
Bij Zorgeloos kan ik mij veder profileren als Sociaal worker. Door hun brede klanten bestand kom ik op verschillende locatie's. Zorgeloos is persoonlijk en kijkt mee naar mijn interesse. hierdoor ontstaat er altijd een goed match!
Bemiddelaar in de zorg die elke impasse rationeel kan benaderen en doorbreken. Je geeft je eigen beschikbaarheid door en Zorgeloos maakt het passend. Je kan je bij Zorgeloos vakinhoudelijk maar tevens persoonlijk ontwikkelen.
Fijne organisatie om mee samen te werken. Altijd op zoek naar een goede samenwerking met behoud van kwalitatief, goede zorg waarin contact centraal staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid