facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgcentrum Beatrix

"Persoonlijke aandacht in moderne huisvesting en met elkaar een huishouden voeren. Dat biedt de kleinschalige zorg in Beatrix. Hier kunt u in kleinschalige woongroepen in een gemoedelijke en huiselijke sfeer met elkaar samenleven. Bewoners worden zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse gang van zaken op de woning, afhankelijk van uw interesse. Beatrix biedt huisvesting aan ongeveer 130 mensen. Er zijn acht woningen voor mensen met dementie, drie woningen voor mensen met lichamelijke problemen, een afdeling voor tijdelijk verblijf en een afdeling voor revalidatie."
Adres: 20 Beatrix Straat, 4101 HK Culemborg
Telefoonnummer: +318007733444
Stad: Culemborg
Route: 20 Beatrix Straat
Postcode: 4101 HK



op zoek naar gerelateerd: Beatrix Culemborg corona, Zorgcentra De Betuwe, Zorgcentra De Betuwe contact, Dagbesteding Beatrix Culemborg, Zorgcentra De Betuwe Inloggen, Beatrix in Culemborg, Beatrixstraat, Culemborg
Recensies
Wat een slecht tehuis! Als mensen geen nassi lusten dan is er niets anders een kunnen ze brood eten! Als je daar ligt om aan te sterken dan val je alleen nog maar meer af! En na 4 weken komt er eens een diëtiste bij je langs! Echt zo slecht! En dan wordt je naar huis gestuurd of dat nu kan of niet je gaat eruit! Ik ben van plan om hiermee naar tv programma radar te gaan!!!! Het is zo verschrikkelijk slecht niet eens 1 ster waard!
Een heel vriendelijk Zorg centrum. Behulpzaam, vriendelijk en houden de patiënt goed in de gaten. Voor ons een openbaring na de ziekenhuisopname van onze moeder.
Prima verzorging vriendelijk meedenkend personeel. Lekkere koffie met koekje ook voor bezoek. Prima eten in restaurantje beneden .
Behulp/vriendelijk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid