facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgbutlergooi

Info

Zorgbutlergooi ondersteunt senioren en hun naasten met verschillende diensten. Kijk voor onze persoonlijke ondersteuning op maat op www.zorgbutlergooi.nl

Geschiedenis

Wij zijn gespecialiseerd in woningontruiming bij verhuizing of na overlijden.
Hierbij bieden wij u rust, overzicht en een heldere planning.

Wij realiseren ons dat een verhuizing of het opruimen van een woning bij ziekte of na overlijden zwaar en emotioneel is. Wij garanderen dat wij de woning en inboedel respectvol en discreet behandelen. Daarbij is er alle aandacht voor dierbare spullen en waardevolle herinneringen.

Werkwijze bij uw woningontruiming
Na het eerste contact maken wij graag een persoonlijke afspraak om de woning te bezichtigen en uw wensen te inventariseren.
U ontvangt een offerte, een inventarisatie van de aanwezige inboedel en een overzicht van de verdeling van de inboedel. Ook kunnen wij de taxatie van de inboedel voor u verzorgen.

Woningontruiming en de inboedel
Hopelijk gaat er heel veel naar kinderen of naasten. Is dit niet het geval of blijven er (waardevolle) spullen over? Door onze zeer ruime ervaring en interesse in antiek en curiosa hebben wij een breed netwerk. Ook werken wij samen met verschillende veilinghuizen in de omgeving. Mocht iets geen financiële waarde meer hebben dan werken wij samen met charitatieve instellingen in het Gooi waar wij het aanbieden. Heeft u een ander goed doel dan voegen wij deze graag toe aan ons netwerk. U ziet alles krijgt een nieuwe plek!

Een onderscheidend punt van Zorgbutlergooi is dat wij vaak een deel van de inboedel inkopen. U ontvangt de waarde als vermindering op de factuur. Mocht deze waarde hoger zijn dan de kosten die wij in rekening brengen, dan ontvangt u het verschil.

Hulpgoederen bij woningontruiming
Hulpgoederen die wij aantreffen tijdens de woningontruiming worden schoongemaakt en geretourneerd naar de instantie die ze in bruikleen heeft gegeven. Wanneer de hulpgoederen niet in bruikleen zijn, dan zoeken wij daar een passende bestemming voor. Hiervoor werken wij samen met diverse zorginstellingen in de regio.

Adres: Huizerweg 128 A, 1402 AJ Bussum
Telefoonnummer: 0625126690
Stad: Bussum
Route: Huizerweg 128 A
Postcode: 1402 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Gooische Koerier De Gooische Koerier 1 km Wat een asociale koerier. Werd aangebeld en ik vroeg of hij het misschien met de lift...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid