facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgburo in Balans

Zorgburo in Balans

Info

Zorgburo in Balans is een zorgorganisatie die gespecialiseerde en basis begeleiding aanbiedt in de omgeving Twente.

Geschiedenis

Zorgburo in Balans is er voor volwassenen uit Twente waar het leven niet helemaal loopt zoals u had gehoopt. Dit kan zijn vanwege: psychische klachten, verslavingsproblemen, problemen op het gebied van werk, school, dag invulling, sociale- en/of familierelaties, sociale vaardigheden of op het gebied van wonen.

Door te kijken naar wat u wel kunt, uw kwaliteiten en talenten, houden wij de begeleiding voor u prettiger, persoonlijker, effectiever en laagdrempeliger. Wij zijn een zorgorganisatie die ondersteuning en begeleiding biedt. Wij bieden ambulante, thuis en systeembegeleiding.



"Zorgburo in Balans is een zorgorganisatie dat zorg biedt bij uiteenlopende vraagstukken.• coaching• begeleiding• ondersteuningDit doen zij aan jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Daarnaast specialiseert Zorgburo in Balans zich op jonge aanstaande ouders."
Adres: Weitzelweg 6, Vriezenveen
Telefoonnummer: 0683266450
Stad: Vriezenveen
Route: Weitzelweg 6


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mediation & Coaching Twenterand Mediation & Coaching Twenterand 930 meter Praktijk voor Mediation & Scheiding, Coaching & Counselling, Loopbaanadvies. Ambassa...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid