facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij Reek

Zorgboerderij Reek

Info

Zorgboerderij Reek

Geschiedenis

Onze zorgboerderij ligt in Reek, tussen Oss, Wijchen en Uden. We zijn een zorgboerderij die mensen die mogelijkheid biedt om dicht bij de natuur een zinvolle dagbesteding te beleven. De activiteiten worden aangepast naar ieders kunnen en interesses. Voor volwassenen, jongeren en kinderen kortom iedereen met een zorgvraag is welkom.

Logeren in de weekeinden en vakantie is mogelijk voor kinderen in alle doelgroepen. Ook hierbij wordt gekeken naar hun interesses en ligt het accent op het knuffelen, beleven en samen spelend leren.

Neem gerust een kijkje op onze site www.zorgboerderij-reek.nl en ontdek alle mogelijkheden die onze zorgboerderij te bieden heeft.

Adres: De Steeg 2a, 5375 KH Reek
Telefoonnummer: 0486475336
Stad: Reek
Route: De Steeg 2a
Postcode: 5375 KH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Zorgboerderij kind Brabant, Zorgboerderij Oss, Buitenschoolse opvang Reek, Zorgboerderij Wijchen, Zorgboerderij appartement vrij
Recensies
Fysiotherapie zit daar. Een fantastisch fysiotherapeut!
Onze dochter heeft daar stage gelopen. Derde leerjaar van het vmbo Helicon Nijmegen. Vriendelijkheid is ver te zoeken. Het staat wel zo netjes om een bakje koffie of thee aan te bieden. Als er mensen op bezoek komen. Wij waren er bij met het gesprek het, waarom ze daar stage wou lopen. Onze dochter vind het lastig om gesprekken te voeren. Het is een beetje onbeschoft om na enkele minuten al te zeggen. U dochter heeft autisme, nou wij stonden perplex. Zoiets zeg je niet tijdens een intake gesprek. Waardoor onze dochter helemaal niet meer wat ze moest zeggen. Door de uitbraak van het Corona virus. Is de stage helemaal stil komen te liggen. Eerlijk gezegd blij toe.
Nou ik hoop dat mijn kleinzoon van 9 jaar bij jullie terecht kan komen. Hij heeft autisme met communicatie
Ben hier afgelopen zaterdag met mijn twee zoontjes heen geweest mooie locatie mooie ruimte alleen Riekie vond ik.niet zo mooi.belde haar in de ochtend na 3x nam ze op en vertelde haar van de taxi en dat we nooit precies 13.30uur daar konden zijn was prima op de plek van bestemming want was hier 13.10uur mochten we wachten buiten maar tot daar en niet verder ga er maar aanstaan met een zwaar autistisch kind en meerdere beperkingen maar goed 13.30uur niks 13.35uur klopte ik aan niks tot 13.45uur gewacht kwam ze met haar handen in haar broekzakken naar buiten zo van hier is de baas moest alles vragen mogen we daar kijken of daar?moest er alles uittrekken.totdat mijn oudste zoon naar binnen ging en een bak met auto's vond en wilde graag met de ambulance auto naar buiten zooooooo net of het goud was sprong ze bijna bovenop hem nee dat gaan wij niet doen werd gek wilde bovenop haar springen maar ja dan ben ik de gebeten hond.ik wilde daar heel snel weg door deze voorvallen mijn kind raakte hierdoor wel zo over de ziek dat hij mij ging knijpen en buiten totdat het bloed eruit spoot gelukkig was er iemand een heel vriendelijk jonge vrouw die ons redde en terug bracht naar huis.stond een vrouw buiten met kind en vroeg haar bent u begeleiding?Nee moeder en zoon maar ik had toch een afspraak?ze had me gewoon weer vergeten terwijl ik s,ochtends nog had gebeld?????Sorry hoor ze wil allemaal makke lammetjes en ja dat is de mijne niet.had twee afspraken met haar de eerste afspraak met iemand langs mij van MEE toen had ik goede hoop en vertelde zelfs tegen haar zoon wat een geweldige moeder heb jij.jonge man maar hij was muisstil.maar ben blij dat ik haar ware aard heb gezien kinderen die het niet kunnen navertellen zou ik hier niet heen sturen dat meen ik oprecht en hoop dat ze zelf een plekje heeft gereserveerd want ik vermoed dat ze zelf zorg hard nodig heeft.
Riekie heeft het goed voor elkaar op haar zorgboerderij, samen met haar zoon en dochter. Een ruime opzet, moderne faciliteiten, veel dieren: het is nog een echt boerenbedrijf dat ook prima zorg kan leveren, zowel voor kinderen als voor volwassenen, op een heerlijk rustige plek net buiten Reek.
Heel gezellig en de appartementen zijn heel netjes en van alle gemakken voorzien
Ze hebben er heerlijk rundvlees te koop
Gedreven eigenaar die het vooral goed wil doen voor iedereen. Denkt met je mee
Goede begeleiding en een gevarieerd programma. Super mensen
Mooie, rustige omgeving met ruimte tot persoonlijke ontwikkeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid