facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Zorgboerderij Kwiek

Zorgboerderij Kwiek
Adres:
Telefoonnummer: 0639537999
Stad: Hoogeloon



op zoek naar gerelateerd: uitslag gemeenteraadsverkiezingen 2018 bladel, nieuws eersel, nieuws in bladel, kempen nieuws, uitslag gemeente bladel, ed bergeijk
Recensies
Hier haal ik heerlijke kazen waarmee ik mijn gasten iedere keer weer verras. Kampioenen als jong belegen boerenkaas en de fenegriek. Wow wat een heerlijke smaak. Verwen jezelf met eerlijke boeren en biologische producten.
Vandaag een vergadering gehad in de zaal hier. Compleet en goed verzorgd, lekker stukje kaas erbij, drankje, koekje en de beamer werkte ook goed. We danken de Ruurhoeve voor hun gastvrijheid.
Begin februari superleuke workshop kaasmaken gehad, fantastische activiteit van onze buurtvereniging! Erica, echte vakvrouw, had goeie uitleg gegeven over het kaasproces ... Ons eigen gemaakte kaasje mochten we meenemen naar huis. Beetje bewerken nog en draaien draaien draaien .. afgelopen week in gebruik genomen ... Heerlijk!!!
Zeer goede kwaliteit kazen en overige lokale producten. Vriendelijke service en je ziet waar de producten gemaakt worden. Koop lokaal!
Mooi bedrijf dat o.a heerlijke kaas verkoopt.
Super leuke workshop gehad, say cheese! Dank je wel Erica voor je enthousiaste uitleg en begeleiding. En ook "ons Pap" was geweldig en vertelde vol passie over zijn bedrijf. En de lunch was heerlijk, dank je wel dames voor de goede zorgen.
Veel geleerd met het maken van kaas. Bedankt voor de fijne dag.
Super leuke rondleiding gehad van de kaasboerin. Gedreven ondernemers met hart voor de zaak, en de dieren. Er zit ook een delicatesse winkeltje bij.
Superleuk bedrijf met heerlijke kaas
Een gezellige en leerzame workshop. Naderhand ook allerlei lekkere kaassoorten te koop in de winkel. Ze verkopen zelfs kaas dat de cholesterowaarden verbeterd. Dat is een prijzige, maar hele lekkere kaas!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid